AWE-Some: AfterWork Eclectic!
leden 32,50  

AWE-Some: AfterWork Eclectic!

Meerdere data en locaties

Prijs voor leden32,50

Prijs voor niet leden32,50

Starttijdv.a. 17:00 uur

Holes9

Handicap0-54

AWE-some staat voor AfterWork Eclectic: gezellig samen golfen met je (golf)vrienden na het werk. Dat is nog eens ontspannen! Na het succes van de edities in voorgaande jaren, is er besloten om een nieuwe editie te starten in de maanden mei/juni. We spelen op zes dinsdagavonden 9 holes op de B-lus en bij één deelname maak je al kans op de geweldige prijs. Maar... hoe meer je meespeelt, hoe groter je kans op goede scores en hoe groter de kans op de prachtige hoofdprijs: een fantastisch (gepersonaliseerd) GolfRebels prijzenpakket t.w.v. € 200,-! 

Houd de avonden vrij in je agenda en speel en eet gezellig mee! 

Bij deze eclectic speel je (maximaal 6 keer) de B-lus. De beste score op een hole blijft staan. Maak je bijvoorbeeld op de eerste ronde op hole 1 een dubbel bogey en bij de volgende ronde een par dan is het de par die uiteindelijk meetelt. Je beste 9 holes bij elkaar opgeteld minus de strokes is je netto resultaat. 

Spelregels

  • Strokeplay Eclectic met 50% handicapverrekening. De handicap die je de eerste keer opgeeft telt mee voor het klassement. 
  • Alleen volledig ingevulde scorekaarten tellen mee. 
  • Scorekaart op de speelavond inleveren in de daarvoor bestemde bak bij ROEST.
  • De volgende dag komen de nieuwe tussenstanden online te staan.

​Meedoen? 
AWE-some is oorspronkelijk een inloopwedstrijd, maar vanwege het coronavirus dien je je op dit moment in te schrijven via het inschrijfformulier. De starttijden zijn tussen 17.00 uur en 19.00. Je kunt je voorkeur qua starttijd opgeven via het inschrijfformulier. Dan proberen we daar rekening mee te houden.

Je kunt je uiterlijk tot maandagochtend 12.00 uur inschrijven. Besluit je na die tijd alsnog mee te doen? Bel dan naar onze eventmanager (0172 – 583010) om te kijken of er nog een plekje vrij is. 

't Prijskaartje
Deelname kost € 32,50 per keer (€ 10,- voor rondekaarthouders). Dit is inclusief greenfee, drankje & klein hapje to go én kans op de hoofdprijs.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume