Beginnerswedstrijd Naarderbos
leden 29,50  

Beginnerswedstrijd Naarderbos

zaterdag 07 apr 2018 - zaterdag 07 apr 2018, Naarderbos

Prijs voor leden29,50

Prijs voor niet leden32,-

Starttijd14.00

Holes9

Handicap37-54

Tijdens deze gezellige wedstrijd, speciaal bedoeld voor jou als "beginnende golfer", speel je onder begeleiding van een van onze vrijwilligers. Zij zullen je tijdens deze 9-holes wedstrijd van informatie voorzien over de regels van het spel, hoe te handelen in bepaalde situaties en geven je tips om jouw spel te verbeteren. De begeleiders zullen jouw scorekaart marken waardoor je deze kunt gebruiken om jouw handicap te verlagen. Je speelt in een flight van 3 personen en 1 begeleider.

Prijzen
Er zijn bij deze wedstrijd ook prijzen te winnen voor de:
- Neary, (wie slaat zijn/haar eerste bal het dichtst bij de pin op de green)
- Longest drive (wie slaat er met zijn/haar eerste afslag het verste op de fairway, hier is een prijs voor de mannen en een prijs voor de vrouwen) 

Stableford
De wedstrijd wordt gespeeld met stableford punten dus iedereen heeft gelijke kansen. Heb je een handicap tussen 36-54, doe dan mee aan deze laagdrempelige wedstrijd en schrijf je in.

Tarief
ANWB Golf lid: € 29,50 (+ € 2,50 bij de wedstrijdtafel)
Gast:               € 32,- (+ € 2,50 bij de wedstrijdtafel)

Naarderbos

Naarderbos

Naarderbos is momenteel gesloten.

Meer over Naarderbos

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume