ANWB Golf Weekendspecial (Texelse)
leden 65,-  

ANWB Golf Weekendspecial (Texelse)

Meerdere data en locaties

Prijs voor leden65,-

Prijs voor niet leden70,-

Starttijd11:00

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffie en thee met Texels lekkers, drivingrange ballen en ANWB Golf wedstrijdleiding

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober organiseert ANWB Golf een wedstrijdweekend bij de Texelse. We worden op de golfbaan ontvangen met koffie en thee met Texels lekkers en de op de driving range staan de golfballen klaar. Het is mogelijk om in te schrijven voor één datum maar beide data meespelen mag natuurlijk ook. We starten beide dagen in een 2-teestart of shotgun (afhankelijk van aantal deelnemers en de dan geldende restricties). Zaterdag om 11.00 uur en zondag om 10.00 uur.

De wedstrijd

Op Texel is jutten een eeuwenoude traditie. Bij nacht en ontij zijn stoere mannen (en vrouwen) op het strand (en soms zelfs in zee) aan het jutten. Deze golfwedstrijd in oktober wordt vaak geteisterd door wind en soms ook regen en je mag deze wedstrijden dan ook met recht een wedstrijd noemen voor stoere golfers die niet terugdeinzen voor 'zware' omstandigheden. De horeca en de wedstrijdleiding zullen dan ook extra hun best doen om de omstandigheden te verzachten met Jutters (in de baan), Skuumkoppe en andere middelen. :-)

De golfbaan

Golfbaan De Texelse is een 18-holes par 72 golfbaan midden in de Texelse duinen. De Texelse heeft het ruige karakter van een echte duinbaan met zeer goed onderhouden fairways, waterpartijen en grote, strakke greens. En afhankelijk van de windrichting, kunt u de zee horen ruisen! 

Wedstrijddata

Zaterdag 8 oktober 2022- inschrijven
Zondag 9 oktober 2022- inschrijven

Plate menu

Het mogelijk om te genieten van een plate menu. Dit menu wijzigt per week.

Slapen op Texel

Let op! Deze wedstrijden zijn zonder hotelovernachting. Reserveren van een huisje, chalet of hotel kamer, kan bij vakantiepark de Krim of Hotel Molenbos. Bereikbaar onder telefoonnummer: 0222-390112.

Wedstrijd: er wordt gespeeld in drie categorieën

  • categorie A (max hcp. 18,4) netto strokeplay
  • categorie B (hcp 18,5 - 26,4) stableford
  • categorie C (hcp 26,5 - 36) stableford
  • categorie D (hcp 37 - 54) stableford

Indien in een categorie minder dan 15 deelnemers zitten schuift deze door naar de onderliggende categorie.

 

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume