ANWB Golf Weekendspecial (Texelse)
leden € 59,-  

ANWB Golf Weekendspecial (Texelse)

Meerdere data en locaties

Prijs voor leden€ 59,-

Prijs voor niet leden€ 64,-

Starttijd11:00

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffie en thee met Texels lekkers, drivingrange ballen en ANWB Golf wedstrijdleiding

Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober organiseert ANWB Golf een wedstrijdweekend bij de Texelse. We worden op de Golfbaan ontvangen met koffie en thee met Texels lekkers en de op de driving range staan de golfballen klaar. Het is mogelijk om in te schrijven voor één datum maar beide data meespelen mag natuurlijk ook. Deelnamebedrag is € 59,- per wedstrijddag. We starten beide dagen in een 2-teestart. Zaterdag om 11.00 uur en zondag om 10.00 uur.

De baan
Het zijn de meeuwen die u tijdens een ronde op deze 18-holes par 72-baan aanmoedigen. Geniet van de zilte zeelucht. De wind is een constante factor in uw spel. Golfen op de Texelse is een unieke ervaring die u door haar ligging middenin de duinen het ware linksgevoel geeft, zoals op Engelse en Schotse banen. Deze waanzinnige baan hoort absoluut in je lijst van golfbanen waar je gespeeld moet hebben. 

Jan Heemskerk, Golfers Magazine
'Het onmiskenbare eilandgevoel geeft een ronde op de attractieve duinholes van De Texelse de sensatie van een verre trip.' 

Wanneer
Zaterdag 12 oktober 2019 inschrijven
Zondag 13 oktober 2019 inschrijven

Verzorging
Het mogelijk om te genieten van een plate menu. Dit menu wijzigt per week.

Slapen op Texel
Let op! Deze wedstrijden zijn zonder hotelovernachting. Reserveren van een huisje, chalet of hotel kamer, kan bij vakantiepark de Krim of Hotel Molenbos. Zij zijn bereikbaar onder telefoonnummer: 0222-390112.

Er wordt gespeeld in drie categorieën
categorie A (max hcp. 18,4) netto strokeplay
categorie B (hcp 18,5 - 26,4) stableford
categorie C (hcp 26,5 - 36) stableford
categorie D (hcp 37 - 54) stableford
Indien in een categorie minder dan 15 deelnemers zitten schuift deze door naar de onderliggende categorie.

Prijzentafel
Deze prijzentafel wordt mogelijk gemaakt door ANWB Golf.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume