ANWB Golf Special 18-holes (Ullerberg Heidegolf)
leden € 47,00  

ANWB Golf Special 18-holes (Ullerberg Heidegolf)

zondag 23 juni 2019 - zondag 23 juni 2019, Ullerberg Heidegolf

Prijs voor leden€ 47,00

Prijs voor niet leden€ 52,00

Starttijd11:00

Holes18

Handicap0-54

Ullerberg is een zeer bijzondere locatie met één van de weinige privé-golfbanen in Nederland. De baan is een unieke 9-holes natuurbaan, wat betekent dat je op ‘geschoren’ heide speelt met greens die natuurlijk opgaan in het landschap. Spelen op de Ullerberg heidegolfbaan is ervaren hoe er 85 jaar geleden golf werd gespeeld.

Deze unieke baan behoort tot het landgoed Ullerberg dat al sinds de jaren 20 van de vorige eeuw in bezit is van de familie Waller bezit en nog steeds in gebruik is.

Het 250 hectare tellende landgoed is een oase van rust en stilte en kent een ongekende rijkdom aan flora en fauna. De verstilde schoonheid van de Ullerberg maakt het tot een waar paradijs voor de golfer en de natuurliefhebber.

Aangelegd in 1923 naar een ontwerp van Gerry del Court van Krimpen is de historische heidegolf op de Ullerberg nu bijna een eeuw later één geworden met het landschap. De baan is een levende herinnering aan de begindagen van de golfsport in Nederland. De fairways zijn begroeid met geschoren heide. De greens kleine groene oases die door middel van schrikdraad beschermd moeten worden tegen de wilde zwijnen. De voorzieningen zijn, net als de baan, spartaans naar moderne maatstaven: er is een houten huisje met een heren en een dames kleedkamer, wastafel en WC. Er is geen clubhuis, geen bar, geen winkel. Wel stilte en veel natuur.

Meer informatie over deze unieke golfbaan vind je op de website van de Ullerberg.

Speel ook mee op deze unieke baan en schrijf je snel in.

 

Ullerberg Heidegolf

Ullerberg Heidegolf

Aangelegd in 1923 naar een ontwerp Gerry del Court van Krimpen is de historische heidegolf op de Ullerberg nu bijna een eeuw later één geworden met het landschap. De...

Meer over Ullerberg Heidegolf

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume