ANWB Golf Openingswedstrijd 2022: Jort Schweppe Trofee
leden € 65,-  

ANWB Golf Openingswedstrijd 2022: Jort Schweppe Trofee

zondag 27 mrt 2022 - zondag 27 mrt 2022, Golfcentrum De Hoge Dijk

Prijs voor leden€ 65,-

Prijs voor niet leden€ 70,-

Starttijd13.30

Holes18

Handicap0-54

Inclusief shotgun, consumptiemunt (koffie/thee/bier/wijn/fris) en een uitgebreid buffet met kipsaté (van kippendij), friet, brood, kruidenboter, salade, satésaus en mayo en natuurlijk een uigebreide prijsuitreiking van onze directeur Igor Hoyng.

De wedstrijd om de Jort Schweppe Trofee is een netto-strokeplay wedstrijd voor spelers met een handicap van 24,0 of lager. Uiteraard is het wel mogelijk om met een handicap van 24,1 of hoger mee te doen aan deze wedstrijd.

jort schweppe trophy golfEr wordt gespeeld om de eer en de daarbij behorende vermelding op de glazen trofee met hologram van Jort Scheppe. De winnaar van alle spelers onder de handicap 24 ontvangt daarnaast een miniatuur van de originele 16 kg wegende Jort Schweppe Trofee.

Over Jort Schweppe

Sinds 2013 wordt traditioneel de seizoensopeningswedstrijd van ANWB Golf opgedragen ter nagedachtenis aan oud ANWB Golf medewerker Jort Schweppe.  In 2010 overleed Jort Schweppe op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Sinds de oprichting van ANWB Golf in 2004 heeft Jort zijn passie voor het golfspel gecombineerd met zijn beroepsmatige passie voor marktontwikkeling en sales. Als Manager Sales & Events bij ANWB Golf kon hij zijn ongekende energie kwijt, waarbij hij ook veel eigen vrije tijd opofferde aan zijn werk. Jort was een getalenteerd en gepassioneerd golfer en een goede organisator: Een passie die hij op veel ANWB Golf wedstrijdspelers heeft overgebracht. Het is daarom ook niet voor niets dat de openingswedstrijd van ANWB Golf zijn naam draagt. 

 

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam. De Holendrecht en Bullewijk banen vormen een 18 holes wedstrijdbaan (Par 71)...

Meer over Golfcentrum De Hoge Dijk

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume