ANWB Golf 18-holes (Purmerend)
leden € 61,-  

ANWB Golf 18-holes (Purmerend)

zondag 30 juni 2019 - zondag 30 juni 2019, Golfresort De Purmer (Purmerend)

Prijs voor leden€ 61,-

Prijs voor niet leden€ 66,-

Starttijd12:00

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffieontvangst met lekkernij, broodje kroket in de baan en een mandje ballen voor de driving range 

ANWB Golf organiseert jaarlijks wedstrijden bij diverse mooie golfbanen in Nederland. Er wordt gespeeld op golfbanen waarvan het vrijwel zeker is dat er op zomergreens gespeeld kan worden, onder qualifying condities. Onze wedstrijden zijn zeer geschikt voor golfers die het leuk vinden om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden te golfen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijden.

Over deze wedstrijd

We organiseren deze 18-holes wedstrijd voor golfers in iedere speelklasse. Er wordt gespeeld in vier categorieën:

  • categorie A (max hcp. 18,4) netto strokeplay;
  • categorie B (hcp 18,5 - 26,4) stableford;
  • categorie C (hcp 26,5 - 36) stableford;
  • categorie D (hcp 37 - 54) stableford.

Indien er in een categorie minder dan 5 deelnemers zijn zal deze categorie worden samengevoegd met een andere categorie.

 

De wedstrijddag

Stel, je starttijd is om 11:00. Er wordt van wedstrijdspelers verwacht dat ze ongeveer 45 minuten voor de starttijd aanwezig zijn om zich aan te melden en uiteraard warm te slaan indien gewenst. Een 18-holes golfronde in wedstrijdverband duurt tussen de 4-5 uur. Na het inleveren van de scorekaart duurt het wachten op de overige spelers en de prijsuitreiking tussen een half uur en uur. Dit is afhankelijk van het aantal spelers en of je als eerste bent gestart of als laatste. Reken er op dat je +- zes uur van huis bent. Je verlaat de golfclub dus ongeveer rond 17:00.

Iedere categorie heeft een korte prijsuitreiking. Daarnaast wordt bij iedere wedstrijd de Neary en de Leary uitgereikt. Daarnaast wordt er stil gestaan bij speciale prestaties van deelnemers zoals birdies, eagles of hole-in-ones.

Motto van de dag: Iedereen is welkom, iedereen maakt evenveel kans op prijzen en gezelligheid staat voorop!

 

Golfresort De Purmer (Purmerend)

Golfresort De Purmer (Purmerend)

Vlakbij Amsterdam, tussen Zaandam, Edam en Volendam is het hier goed toeven. Deze 36 holes championship course en de 9 holes Par-3 baan zijn aangelegd onder...

Meer over Golfresort De Purmer (Purmerend)

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume