ANWB Golf 18-holes wedstrijd (Drentsche)
leden € 57,-  

ANWB Golf 18-holes wedstrijd (Drentsche)

zondag 03 mrt 2019 - zondag 03 mrt 2019, Drentsche Golf & Country Club

Prijs voor leden€ 57,-

Prijs voor niet leden€ 62,-

Starttijd10:30

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffieontvangt, gratis driving range ballen en daghap

ANWB Golf organiseert jaarlijks wedstrijden bij diverse mooie golfbanen in Nederland. Er wordt gespeeld op golfbanen waar zo veel mogelijk op zomergreens gespeeld kan worden. Onze wedstrijden zijn zeer geschikt voor golfers die het leuk vinden om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden te golfen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijden. 

We spelen zondag 3 maart bij de Drentsche G&CC. Je kunt je inschrijven voor deze losse wedstrijd of je kunt met ANWB Golf spelen op de Gelpenbergh en op de Drentsche en dan slapen in de Golflodge. 2 topbanen en overnachting voor € 169,-.

Inclusief overnachting bij de Golf Lodge?
Ga met ANWB Golf mee naar Drenthe, speel op 2 topbanen en verblijf in de Golf Lodge op de golfbaan. We spelen op zaterdag 2 maart bij De Gelpenberg (leading courses 8.2) en gaan daarna naar de De Drentsche G&CC (leading courses 7.9). Je verblijft in de Golf Lodge op de golfbaan.

Inclusief
18 holes greenfee De Gelpenberg (zaterdag)
18 holes greenfee De Drentsche G&CC (zondag)
Koffieontvangst
Overnachting Golf Lodge (zaterdagnacht)
Dagplate als diner
Wedstrijdleiding (min. 15 deelnemers)


Kijk hier voor het speciale arrangement (inclusief daghap, ontbijtbuffet en overnachting in de Golflodge) bij De Drentsche.

Drentsche Golf & Country Club

Drentsche Golf & Country Club

In de bosrijke omgeving van Zeijen, even ten noorden van Assen, bevindt zich de Drentsche Golf & Country Club. Met een 27-holes wedstrijdbaan en een 9-holes Par 3...

Meer over Drentsche Golf & Country Club

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume