Amsterdam Golf Open 2018
leden € 350,-  

Amsterdam Golf Open 2018

maandag 16 apr 2018 - maandag 16 apr 2018, Golfclub Amsterdam Old Course

Prijs voor leden€ 350,-

Prijs voor niet leden€ 350,-

Starttijd16.00

Holes9

Handicap0-54

Vanaf maandag 16 april kun je als bedrijf meestrijden voor de 2e Amsterdam Golf Open golfbokaal. Er wordt gespeeld op drie golfbanen in Amsterdam: Golfbaan de Hoge Dijk, Amsterdam Old Course en op Golfclub Amstelborgh. In totaal zijn er zes speeldagen waar je telkens met een andere teamsamenstelling aan deel kan nemen.

Voorwaarden om mee te doen

Inschrijving bij de kamer van koophandel en bij de NGF en minimaal vier van de zes speeldagen aanwezig zijn met een team dat speelt namens jouw bedrijf.  Er wordt gespeeld in bedrijventeams van twee personen die samen maximaal een HCP mogen hebben van 72. Dus als jij HCP 30 hebt, dan mag jouw teamgenoot een maximale HCP van 42 hebben (of andersom).

 

Spelvorm

De spelvorm is 4 ball better ball (FBBB). In een FBBB spelen jij en je teamgenoot als partners. Ieder speelt zijn/haar eigen bal. De laagste netto score van een van de partners is score voor de hole. Hierbij aangemerkt dat alle spelers met een hogere HCP dan 36 vanaf HCP 36 spelen.

Er zijn zes speelrondes en iedere speelronde kan je zelf ook een nieuw team samenstellen. Het team is niet persoonsgebonden maar bedrijfsgebonden. Dus kan je een paar keer niet, geen nood. Maak je collega’s of relaties blij met een rondje golf uit naam van jouw bedrijf. Iedere speelronde delen we je in met een ander team opdat er zoveel mogelijk leuke nieuwe contacten ontstaan.

Uiteindelijk tellen we van ieder bedrijf de vier beste scorekaarten bij elkaar op. Het bedrijf met de meeste stableford punten wint de 2e editie van het Amsterdam Golf Open en de eeuwige roem.

Inschrijven & betalen

Inschrijven kan door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met naam bedrijf, naam spelers en factuuradres. Na inschrijving ontvang je een digitale factuur. De kosten voor deelname zijn € 350 excl. btw per bedrijf. Hiervoor krijg je in totaal 12 greenfees verdeeld over 6 speeldagen en wellicht oneindige Amsterdamse roem bij een eindoverwinning! Je inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

Golfclub Amsterdam Old Course

Golfclub Amsterdam Old Course

Vlakbij Amsterdam Centrum ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A status) met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te...

Meer over Golfclub Amsterdam Old Course

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume