Amsterdam Golf Open 2019
leden € 350,-  

Amsterdam Golf Open 2019

maandag 15 apr 2019 - maandag 15 apr 2019, Golfclub Amsterdam Old Course

Prijs voor leden€ 350,-

Prijs voor niet leden€ 350,-

Starttijd16.00

Holes9

Handicap0-54

In april 2019 start de derde editie van het Amsterdam Golf Open! Er wordt wederom gespeeld op drie golfbanen in Amsterdam: Golfcentrum de Hoge Dijk, Amsterdam Old Course en op Golfclub Amstelborgh. In totaal zijn er zes speeldagen waar je telkens met een andere teamsamenstelling aan deel kan nemen.

Alle wedstrijden starten om 16.00 uur. Zorg dat je om 15.30 uur aanwezig bent bij de wedstrijdtafel.

Wil jij met jouw bedrijf ook meestrijden om de Amsterdamse eer tijdens de 3e editie van het Amsterdam Golf Open? Stuur dan een mail naar golf@borchland.nl.

Spelvorm

De spelvorm is 4 ball better ball (FBBB). In een FBBB spelen jij en je teamgenoot als partners. Ieder speelt zijn/haar eigen bal. De laagste netto score van een van de partners is score voor de hole. Hierbij aangemerkt dat alle spelers met een hogere HCP dan 36 vanaf HCP 36 spelen.

Er zijn zes speelrondes van 9-holes en iedere speelronde kan je zelf ook een nieuw team samenstellen. Het team is niet persoonsgebonden maar bedrijfsgebonden. Dus kan je een paar keer niet, geen nood. Maak je collega’s of relaties blij met een rondje golf uit naam van jouw bedrijf. Iedere speelronde delen we je in met een ander team zodat er zoveel mogelijk leuke nieuwe contacten ontstaan.

Uiteindelijk tellen we van ieder bedrijf alle scores op en trekken hier de hoogste en laagste score vanaf. Niet spelen is 0 punten. Het bedrijf met de meeste stableford punten wint de 3e editie van het Amsterdam Golf Open en de eeuwige roem.

Inschrijven & betalen

Inschrijven voor de derde editie kan door een mail te sturen naar golf@borchland.nl met naam bedrijf, naam spelers en factuuradres. Na inschrijving ontvang je een digitale factuur. De kosten voor deelname zijn € 350,- excl. btw per bedrijf. Hiervoor krijg je in totaal 12 greenfees verdeeld over 6 speeldagen en wellicht oneindige Amsterdamse roem bij een eindoverwinning! Je inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.

Golfclub Amsterdam Old Course

Golfclub Amsterdam Old Course

Vlakbij Amsterdam Centrum ligt sinds 1935 een van Nederlands oudste golfbanen (9 holes, A status) met een historisch clubhuis: Amsterdam Old Course (AOC). Vroeger te...

Meer over Golfclub Amsterdam Old Course

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume