Speel mee op de verlichte par 3 baan van Princenbosch
leden € 12,50  

Speel mee op de verlichte par 3 baan van Princenbosch

Meerdere data en locaties

Prijs voor leden€ 12,50

Prijs voor niet leden€ 17,50

Starttijd19:00

Holes9

Handicap0-54

Speel samen met andere leden van ANWB Golf op de verlichte par 3 baan van Golfclub Princenbosch. We spelen deze dag een laagdrempelig 9 holes par 3 toernooi voor spelers van elke speelsterkte. Het maakt niet of je heel goed bent of dat je gewoon lekker ongedwongen wil spelen. We delen je in op speelsterkte dus je speelt altijd met iemand van je eigen niveau.

De Par 3-baan op Golfclub Princenbosch is uitdagend voor zowel de startende als de gevorderde speler. In alle seizoenen kan ook in de avonduren gespeeld worden dankzij de professionele LED-verlichting. Ideaal om na het werk nog even een uurtje te golfen, het hele jaar door! Dat vindt u alleen op Princenbosch.

Uitstekende faciliteiten en nog verlicht ook

Chipping en putting greens, een driving range met 24 overdekte afslagplaatsen, dit alles staat tot uw beschikking als je een rondje golf op de par 3-baan speelt. En ook al deze faciliteiten zijn ’s avonds verlicht (exclusief golfballen)

Voor elke golfer

Bij het ontwerp van de Par3 baan is ook rekening gehouden met de eisen en wensen van topgolfers maar ook met de wensen van beginnende golfers. Niet alleen het 1e Hoofdklasseteam van Princenbosch maar ook de beginnende golfers uit de regio spelen graag op deze baan voor verbetering van het korte spel. Ook uw spel blijft op niveau als u het hele jaar door, dus ook ‘s winters in de avond, aan uw spel kan werken! 

De data

We spelen bij Golfclub Princenbosch op de volgende data;
vinkje vrijdag 8 juli 19.00 uur
vinkje vrijdag 26 augustus 19.00 uur
vinkje vrijdag 7 oktober 19.00 uur

Er wordt gespeeld in vier categorieën

vinkje A (max handicap 18,4) 100% stableford
vinkje B (handicap 18,5 - 26,4) 100% stableford
vinkje C (handicap 26,5 - 36) 100% stableford
vinkje D (handicap 37 - 54) 100% stableford

* Indien er in een categorie minder dan 5 deelnemers zijn zal deze categorie worden samengevoegd met een andere categorie.

Prijsuitreiking

Bij ANWB Golf vinden we gezelligheid en spelplezier belangrijker dan de prijzentafel. Uiteraard kan je tijdens de wedstrijden leuke prijzen winnen zoals een dozijn Callaway Warbird golfballen (met logo van ANWB Golf) en andere leuke premiums.

Schrijf je in via het digitale clubhuis en speel mee.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume