Najaarstour 18-holes (Dorhout Mees)
leden € 55,-  

Najaarstour 18-holes (Dorhout Mees)

zondag 01 sept 2019 - zondag 01 sept 2019, Golfclub Dorhout Mees

Prijs voor leden€ 55,-

Prijs voor niet leden€ 60,-

Starttijd10:30

Holes18

Handicap0-54

Inclusief koffieontvangst en een mandje ballen voor de drivingrange

ANWB Golf organiseert ook dit najaar weer leuke wedstrijden bij diverse mooie golfbanen in Nederland. Er wordt gespeeld op golfbanen waarvan het vrijwel zeker is dat er op zomergreens gespeeld kan worden, onder qualifying condities. De 18-holes banen zijn zeer geschikt voor golfers die het leuk vinden om in een gezellige omgeving met gelijkgestemden te golfen. Ook niet ANWB Golf leden kunnen zich inschrijven voor deze wedstrijden.

Over deze wedstrijd

Ook bij Dorhout Mees organiseren we dit najaar een 18-holes wedstrijd voor golfers in iedere speelklasse. Er wordt gespeeld in vier categorieën:

  • categorie A (max hcp. 18,4) netto strokeplay;
  • categorie B (hcp 18,5 - 26,4) stableford;
  • categorie C (hcp 26,5 - 36) stableford;
  • categorie D (hcp 37 - 54) stableford.

Indien er in een categorie minder dan 5 deelnemers zijn zal deze categorie worden samengevoegd met een andere categorie.

 

Golfclub Dorhout Mees

Golfclub Dorhout Mees

Drie werelden op één locatie. Waar in Nederland vind je een combinatie van water en duin met groene bomen, prachtige aanplantingen en groene weiden? Bij...

Meer over Golfclub Dorhout Mees

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume