Hoenshuis Open Avond Competitie
leden € 35,-  

Hoenshuis Open Avond Competitie

donderdag 27 juni 2019 - donderdag 27 juni 2019, Golf & Country Club Hoenshuis

Prijs voor leden€ 35,-

Prijs voor niet leden€ 35,-

Starttijd17:00 uur

Holes9

Handicap0-54

Op 4 namiddagen in de zomer organiseert Golf & Country Club Hoenshuis een open wedstrijd. Je bent van harte welkom om mee te spelen met een of meerdere 9-holes wedstrijden. De start is vanaf 17:00 uur vanaf hole 1. 

Na de wedstrijd geniet je van een heerlijke dagschotel en drankje geserveerd op het terras. Spelvorm voor deze wedstrijden is individueel Stableford.

Deelname kost slechts € 35,00 p.p. per wedstrijd. Hiervoor ontvang je van een 9-holes greenfee en na afloop een heerlijke dagschotel op het terras.

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar info@hoenshuis.nl.

Golf & Country Club Hoenshuis

Golf & Country Club Hoenshuis

Aan de rand van het Limburgse Heuvelland, op enkele minuten rijden vanaf Heerlen en Maastricht, ligt de prachtige golfbaan van Golf & Country Club Hoenshuis. De...

Meer over Golf & Country Club Hoenshuis

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume