Pin High Toernooi Brabant 2021
vanaf € 449,- p.p.

Pin High Toernooi Brabant 2021

14 mei - 16 mei 2021

Eerste aankomstdatum14 mei 2021

Laatste aankomstdatum16 mei 2021

Vanaf prijs€ 449,-

Handicap0-54

Aantal greenfees3

Aantal overnachtingen2

Aantal ontbijt2

Aantal diners2

Maximaal 26 personen. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Het toernooi wordt Coronaproof georganiseerd. Voor dit toernooi geldt de Pin High geld terug garantie.

Met een gezellige groep een weekend golfen op drie prachtige Nederlandse golfbanen. Pin High organiseert in het derde weekend van mei een golftoernooi in Brabant. Voor alle leeftijden en zowel lage als hoge handicappers. Ga je mee? 

De wedstrijdleiding is in handen van Pin High. Het minimum aantal deelnemers is 20, het maximum aantal 26. Voor dit toernooi geldt minimaal hcp 54.

Vrijdag 14 mei: aankomst & spelen bij Best Golf

Op vrijdag 14 mei kom je aan en speel je 18-holes bij Best Golf. Deze baan wordt op Leadingcourses.com beoordeeld met een 7.6. We starten vanaf 11:45 uur. Na afloop reis je naar Hotel La Sonnerie in Son (ongeveer 15 minuten rijden). Na het inchecken geniet je 's avonds van een heerlijk diner inclusief wijnarrangement. De wedstrijdleiding maakt dan ook de prijswinnaars van de dag bekend. 

Zaterdag 15 mei: spelen bij Golf de Gulbergen

Zaterdag 15 mei starten we rond 10:00 uur met de 18-holes golfronde bij Golf de Gulbergen in Mierlo (ongeveer 20 minuten rijden). Deze baan wordt op Leadingcourses.com beoordeeld met een 8.0. Geniet van hoogteverschillen en op de achtergrond hoor je hier en daar het gebrul van leeuwen, afkomstig van de dierentuin Dierenrijk. De wedstrijdleiding zorgt voor een lunchpakket in de baan. Na je ronde rij je terug naar het hotel voor wederom een heerlijk diner inclusief wijnarrangement. Ook deze avond verzorgt de wedstrijdleiding de prijsuitreiking. 

Zondag 16 mei: spelen bij De Swinckelse

De laatste dag van het toernooi spelen we vanaf 11:00 uur op de mooie golfbaan van De Swinckelse. Heerlijk brede fairways maar altijd met voldoende uitdaging door water en strategisch geplaatste bunkers. Deze baan moet je gespeeld hebben! Niet voor niets beoordelen golfers deze baan met een 8,3 op Leadingcourses.com. Ook deze laatste speeldag ontvang je een lunchpakket voor in de baan. Na afloop verzamelen we bij het mooie clubhuis en vindt daar de prijsuitreiking plaats. Zowel de dagprijzen als de toernooiprijzen worden onder groot applaus aan de beste spelers uitgereikt.

 

Het Toernooi

Het toernooi is voor zowel gevorderde als beginnende golfers. Bij de indeling van de flights houden we rekening met het speelniveau zodat je altijd kunt genieten van een fijne golfronde. We strijden om de eer, maar natuurlijk zorgen we ervoor dat iedereen kan meedingen voor de prijzen.

Per wedstrijd reiken we aan de beste twee spelers van elke categorie de dagprijzen uit. In Categorie A spelen golfers tot en met handicap 24. In Categorie B spelen golfers met een handicap vanaf 25. De prijzen, zoals een doosje ballen, paraplu, handdoekje, pitchfix of drinkfles worden uitgereikt aan de spelers die per handicapcategorie op de 1e of 2e plaats zijn geeïndigd. De toernooiprijzen worden uitgereikt aan de spelers die per categorie gemiddeld als eerste zijn geeïndigd. 

We organiseren het toernooi Coronaproof op basis van de dan geldende regels. Indien het niet is toegestaan een fysieke prijsuitreiking te organiseren dan organiseren we dit digitaal. Bij de flightindeling gaan we uit van 4-ballen, tenzij de regels dat niet toestaan.  

Verblijf in Hotel Restaurant La Sonnerie

Je verblijft 2 nachten op basis van logies in Hotel Restaurant La Sonnerie. Dit hotel is gevestigd in het voormalige klooster van de Zusters der Liefde in het hart van het gastvrije plaatsje Son. La Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren ('Sonnerie' betekent in het Frans klokgelui). Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen. Het hotel en restaurant worden gerund door een enthousiaste familie met nog persoonlijke aandacht voor de gasten.  

La Sonnerie golf terras hotel tuin 2021

Volledige pakket

  • 2 nachten 2-pk/LO
  • 2 diners incl. wijnarrangement (3 glazen wijn, tafelwater en koffie)
  • 2 lunchpakketten
  • 3 greenfees (Best Golf, Gulbergen & De Swinckelsche)
  • 6 Srixon golfballen per persoon

De kosten bedragen € 449,- per persoon op basis van een 2-persoonskamer. Voor een 2-persoonskamer voor alleengebruik betaal je € 519,-.

Ga je mee? Boek dan snel via Pin High. Voor dit toernooi geldt de Pin High geld terug garantie.

Dit golftournooi wordt in samenwerking met Pin High georganiseerd. Doe je mee? Gezellig! Je bevestigt je deelname en boekt deze reis op de website van Pin High.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume