Weekendcursus Handicap 54 (Baanpermissie) in Apeldoorn
voor € 149,- p.p.

Weekendcursus Handicap 54 (Baanpermissie) in Apeldoorn

Meerdere data en locaties

Prijs voor leden€ 149,-

Prijs voor niet-leden€ 149,-

Handicap0-54

Starttijd10:00

Start nú met Golfen

 ngflogo golfles

Het zal je niet verbazen dat wij bij ANWB Golf golf één van de allerleukste sporten vinden. We brengen ons enthousiasme graag over aan iedereen die wil beginnen met golf. Golf draait om behendigheid, gezelligheid, maar ook om gezondheid. Want wist je dat golf tot de gezondste sporten behoort? Om te gaan golfen heb je een pas van de Nederlandse Golf Federatie nodig. Die pas krijg je als je beschikt over het zogeheten handicap 54. Dat staat voor het basisniveau van een golfer. Met onze cursus Handicap 54 leren we je de basics van de golfsport en doe je een regelexamen. We bieden deze cursus aan tijdens meerdere weekenden op diverse locaties in Nederland. Het uiteindelijk behalen van je handicap 54 staat voorop, maar gezelligheid is wat ons betreft net zo belangrijk. Doe ook mee en meld je vandaag nog aan.

 

Golfles van ervaren PGA en NGF professionals

De cursus Handicap 54 wordt verzorgd door onze partner Sportpark de Star.
Haar PGA en NGF golfinstructeurs hebben de afgelopen 10 jaar al meer dan 8.000 mensen opgeleid.

Bjorn Beekman
Golfleraar sinds 2000 Bjorn Beekman Golfleraar sinds 2000
Kees Jan Stel
Golfleraar sinds 2000Kees Jan Stel Golfleraar sinds 2000
Erwin van Zuidam
Golfleraar sinds 2000 Erwin van Zuidam Golfleraar sinds 2000

Inhoud van de cursus

Om bijna overal te kunnen golfen moet je beschikken over de speelsterkte handicap 54. Met deze cursus stomen we je klaar om je Baanpermissie te kunnen behalen. Je krijgt in groepsverband 10 uur golfles. We leren je de basistechnieken om de golfbal te slaan. Ook leren we je in deze weekendcursus de golfregels en sluiten dit af met een theorie examen. Daarbij dien je 23 van de 30 vragen goed te beantwoorden. Dit examen kun je hier alvast oefenen. Rond je de examens met een positief resultaat af, dan beschik je over de basiskennis en technieken om te kunnen golfen. Na het behalen van je Baanpermissie dien je alleen nog, in aanwezigheid van een marker, een qualifying ronde te spelen met voldoende stablefordpunten (minimaal 19 punten over een 9 holes ronde of 36 punten over een 18 holes ronde).

Programma

Zaterdag

10:00 uur Ontvangst, inschrijving en uitleg cursus en HCP traject
11:00 uur Start praktijk gedeelte
13:00 uur               Lunchpauze
14:00 uur Vervolg praktijk gedeelte
16:30 uur Einde programma dag 1

Zondag

10:00 uur Theorie uitleg
11:30 uur Theorie examen
12:30 uur Lunchpauze
15:00 uur Speelronde praktijk gedeelte
16:30 uur Einde weekend cursus

Leidschendam

Brunssum

Apeldoorn

Utrecht

Rotterdam

Waarom Sportpark de Star?

Sportpark de Star verzorgt al meer dan 10 jaar golflessen voor ANWB Golf. Zowel op haar eigen locatie in Leidschendam als op andere golfbanen in het land. Leden zijn enthousiast over de golfprofessionals van Sportpark De Star en waarderen de gastvrijheid, manier van lesgeven en ook de gezelligheid. Lees hieronder enkele ervaringen.

 

 Jan
"Fantastisch weekend, jullie hebben alle vooroordelen over golf weggenomen"
Joris
"Super gedaan, met veel humor hebben jullie ons een heel weekend top les gegeven"
Jobke
"Heren, klasse gedaan!! Strakke organisatie en goed begeleid programma"
 ster 5 ster 5  ster 4 

Kosten

Cursusprijs

vanaf € 149,- per persoon
  • 10 uur golfles
  • Theorieles en -examen
  • Praktijklessen en oefenronde
  • Exclusief verplicht ANWB Golf lidmaatschap (€ 56,- voor ANWB leden en € 66,- voor niet-ANWB leden)

 Meer informatie

Deze golfcursus kost in totaal € 205,- voor ANWB leden en € 215,- voor niet-ANWB leden. Je betaalt in het cursusweekend € 149,- aan de kassa van Sportpark De Star.

Na het afronden van de cursus heb je een lidmaatschap bij een golfclub nodig om te gaan golfen. Deze golfcursus is gekoppeld aan EGA lidmaatschap van ANWB Golf. De contributie voor dit lidmaatschap bedraagt € 56,- voor ANWB leden en € 66,- voor niet-ANWB leden. Na het cursusweekend ontvang je van ANWB Golf per e-mail meer informatie over de betaling van de contributie.

Heb je nog vragen voordat je je wilt inschrijven?

Stel ze gerust aan de klantenservice van Sportpark De Star. Zij zijn telefonisch bereikbaar via 070-3175653 en per e-mail via info@sportparkdestar.nl

 

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume