Aktie! Golfles vanaf slechts € 5,36 per les (Amsterdam)
30% korting

Aktie! Golfles vanaf slechts € 5,36 per les (Amsterdam)

vrijdag 01 okt 2021 - donderdag 31 mrt 2022, Golfcentrum De Hoge Dijk

Prijs voor leden30%

Prijs voor niet-leden

Handicap0-54

StarttijdWisselend

Wegens succes verlengd! Profiteer ook in november van 30% korting op Oefenen met de Pro. Alleen geldig voor leden van ANWB Golf bij het afsluiten van een abonnement voor 1,2 of 3 maanden. Maak gebruik van deze actie door bij de inschrijving je ANWB Golf lidcode of GSN nummer te vermelden. Deze actie is geldig tot 1 december 2021.

hogedijk golfles amsterdam

Berg jij je clubs op of ga je volop trainen om je golfspel te verbeteren? Golfacademy De Hoge Dijk maakt het je makkelijk met een lesabonnement naar keuze. Daarmee kun je één maand, twee maanden of drie maanden 2 golflessen per week volgen. Je volgt al een les vanaf € 7,65. Je kunt elke week kiezen uit meerdere thema lessen die op verschillende dagen worden aangeboden. De lessen worden aangeboden in groepsvorm van maximaal 8 deelnemers en duren 50 minuten. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf handicap 54 en lager. 

Hoe het werkt

Schrijf je in en kies een van de abonnementen. Via Golfacademy De Hoge Dijk ontvang je inloggegevens waarmee je in de online agenda de lessen kunt boeken. Je volgt 2 keer per week een les naar keuze. De lessen worden gegeven door de golfprofessionals van Golfacademy De Hoge Dijk en je kunt kiezen uit meerdere thema's. 

Tarieven

  • Abonnement 1 maand / 8 lessen : € 95,- p.p. Nú € 66,50 p.p. (€ 8,31 per les)
  • Abonnement 2 maanden / 16 lessen : € 145,- p.p. Nú € 101,50 p.p. (€ 6,34 per les)
  • Abonnement 3 maanden / 26 lessen : € 199,- p.p. Nú € 139,50 p.p. (€ 5,36 per les)

Lesmomenten

Je kunt elke week kiezen uit de volgende dagen en tijden:

  • Maandag 12:00
  • Dinsdag 19:00
  • Woensdag 19:00
  • Donderdag 11:00
  • Vrijdag 13:00
  • Zaterdag 13:00

Over Golfacademy De Hoge Dijk

Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau. Op de driving range kan je afslaan vanaf matten of vanuit het gras. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden en hierdoor blijft oefenen leuk en gevarieerd. De afslagplaatsen zijn gedeeltelijk verwarmd door heaters waardoor het ook in de winter aangenaam is. De Golfpro's zijn zeer ervaren golfprofessionals die zowel top golfers als beginnende golfers begeleiden.

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam. De Holendrecht en Bullewijk banen vormen een 18 holes wedstrijdbaan (Par 71)...

Meer over Golfcentrum De Hoge Dijk

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume