Oefenen met de pro: golfles vanaf € 7,15 per les
vanaf € 7,15 per les

Oefenen met de pro: golfles vanaf € 7,15 per les

maandag 07 okt 2019 - donderdag 31 dec 2020, Golfcentrum De Hoge Dijk

Prijs voor leden€ 7,15

Prijs voor niet-leden

Handicap0-54

StarttijdWisselend

Goedkoop golflessen volgen in de herfst? Dat kan vanaf maandag 7 oktober 2019 bij de golfprofessionals van Golfacademy De Hoge Dijk. Met een abonnement naar keuze kun je een maand, twee maanden of drie maanden inschrijven voor 2 golflessen per week. Dat betekent dat je al een les volgt vanaf € 7,15. Je kunt elke week kiezen uit meerdere thema lessen die op verschillende dagen worden aangeboden. De lessen worden aangeboden in groepsvorm van maximaal 8 deelnemers en duren 50 minuten. Deze lessen zijn toegankelijk voor iedereen vanaf handicap 54 en lager. 

Hoe het werkt

Schrijf je hieronder in en kies een van de abonnementen. Via Golfacademy De Hoge Dijk ontvang je inloggegevens waarmee je in de online agenda de lessen kunt boeken. Afhankelijk van je abonnement volg je 1 of 2 keer per week een les naar keuze. De lessen worden gegeven door de golfprofessionals van Golfacademy De Hoge Dijk en je kunt kiezen uit meerdere thema's. 

Tarieven

  • Abonnement 1 maand / 8 lessen : € 85,- p.p. (€ 10,63 per les)
  • Abonnement 2 maanden / 16 lessen : € 145,- p.p. (€ 9,10 per les)
  • Abonnement 3 maanden / 26 lessen : € 185,- p.p. (€ 7,15 per les)

Over Golfacademy De Hoge Dijk

Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau. Op de driving range kan je afslaan vanaf matten of vanuit het gras. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden en hierdoor blijft oefenen leuk en gevarieerd. De afslagplaatsen zijn gedeeltelijk verwarmd door heaters waardoor het ook in de winter aangenaam is. De Golfpro's zijn zeer ervaren golfprofessionals die zowel top golfers als beginnende golfers begeleiden.

Inschrijven

Typ alsjeblieft je naam

Typ alsjeblieft je e-mailadres in

Op welk telefoonnummer kunnen wij je bereiken?

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfcentrum De Hoge Dijk heeft 27 holes met waarschijnlijk de beste greens van Amsterdam. De Holendrecht en Bullewijk banen vormen een 18 holes wedstrijdbaan (Par 71)...

Meer over Golfcentrum De Hoge Dijk

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume