Skip links

Frielinghausen golf

Extern golfevenement

Finaleweekend Road to Vesper dag 2

- Golfclub Gut Frielinghausen

Lus: 18 holes

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van toepassing.

Het finaleweekend wordt niet georganiseerd door ANWB Golf, maar Pin High. Via de link op deze pagina vind je alle informatie hoe je aan deze reis kan deelnemen.

€459,- voor leden
€459,- voor niet-leden

Gesponsord door
Pin High Golftravel Logo anwb
Finaleweekend Road to Vesper dag 2 za, 20 jul. 2024, 10:30 uur - Golfclub Gut Frielinghausen

Ga mee met ANWB Golf naar het Finaleweekend van de Zomertour, gesponsord door Pin High. Het finaleweekend is elk jaar een feestje. Of je nu wel of niet met een van de wedstrijden uit de Zomertour hebt meegespeeld. Het finaleweekend is voor alle golfers die het leuk vinden met gelijkgestemden in het buitenland te spelen. Dit jaar gaan we naar Duitsland van vrijdag 19 juli t/m zondag 21 juli 2024. Een evenement dat je zeker niet mag missen! Je geniet van een volledig verzorgd arrangement en gezellige dagen.

Ga je mee? Hier lees je alle informatie en hoe je moet boeken!

Programma zondag 21 juli 2024

Dit is de tweede dag van het finaleweekend in Das Vesper.

• Zondag 21 juli: wedstrijd (2-tee) vanaf 9.30 uur bij Golfclub Gut Frielinghausen.

Golfclub Gut Frielinghausen

De golfbaan is afwisselend open en bebost. Door de combinatie van parkland- en bosholes op het soms spectaculair glooiende terrein biedt de baan volop uitdagingen voor de hoge en lage handicapper.

Klassement

Tijdens de wedstrijden van de Pin High Zomertour wordt een klassement bijgehouden. In dit klassement worden de scores per wedstrijd o.b.v. 100% stableford bijgehouden. Na de laatste wedstrijd van het finaleweekend worden de klassementswinnaars bekend gemaakt. ANWB Golf zorgt voor mooie finaleprijzen. Om in aanmerking te komen voor de finaleprijzen is aanwezigheid bij het finaleweekend verplicht.

Ga je gezellig mee?

We verblijven in Duitsland bij Das Vesper. Benieuwd naar de invulling van het weekend? Hier lees je alle informatie en hoe je moet boeken!

Frielinghausen 1 , Sprockhövel

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Frielinghausen 1, Sprockhövel