Skip links

Felderbach anwbgolf

Extern golfevenement

Finaleweekend Road to Vesper dag 1

- Golfclub Felderbach

Lus: 18 holes

Op deze wedstrijd is het wedstrijdreglement van toepassing.

Het finaleweekend wordt niet georganiseerd door ANWB Golf, maar door Pin High. Via de link op deze pagina vind je alle informatie hoe je aan deze reis kan deelnemen.

€459,- voor leden
€459,- voor niet-leden

Gesponsord door
Pin High Golftravel Logo anwb
Finaleweekend Road to Vesper dag 1 vr, 19 jul. 2024, 12:00 uur - Golfclub Felderbach

Ga mee met ANWB Golf naar het Finaleweekend van de Zomertour, gesponsord door Pin High. Het finaleweekend is elk jaar een feestje. Of je nu wel of niet met een van de wedstrijden uit de Zomertour hebt meegespeeld. Het finaleweekend is voor alle golfers die het leuk vinden met gelijkgestemden in het buitenland te spelen. Dit jaar gaan we naar Duitsland van vrijdag 19 juli t/m zondag 21 juli 2024. Een evenement dat je zeker niet mag missen! Je geniet van een volledig verzorgd arrangement en gezellige dagen.

Ga je mee? Hier lees je alle informatie en hoe je moet boeken!

Programma zaterdag 20 juli 2024

Dit is de eerste dag van het finaleweekend in Das Vesper.

• Zaterdag 20 juli: wedstrijd (2-tee) vanaf 9.30 uur bij Golfclub Felderbach.

Golfclub Felderbach

Deze golfbaan heeft veel waterhindernissen en biotopen vormen prachtige 'eilanden'. Door de hoogte verschillen en de lengte krijgt de baan een leuke lay-out. Felderbach is een vriendelijke baan en biedt een zorgeloos rondje golf. Er is een gezellig clubhuis met zonneterras.

Klassement

Tijdens de wedstrijden van de Pin High Zomertour wordt een klassement bijgehouden. In dit klassement worden de scores per wedstrijd o.b.v. 100% stableford bijgehouden. Na de laatste wedstrijd van het finaleweekend worden de klassementswinnaars bekend gemaakt. ANWB Golf zorgt voor mooie finaleprijzen. Om in aanmerking te komen voor de finaleprijzen is aanwezigheid bij het finaleweekend verplicht.

Ga je gezellig mee?

We verblijven in Duitsland bij Das Vesper. Benieuwd naar de invulling van het weekend? Hier lees je alle informatie en hoe je moet boeken!

Frielinghausen 1 , Sprockhövel

Meer informatie

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Frielinghausen 1, Sprockhövel