Skip links

Bunker golf almkreek

Almkreek

Almkreek is erg centraal gelegen en je bent vanaf Utrecht, Rotterdam, Brede, Tilburg en Den Bosch binnen een half uur op de golfbaan. De golfbaan beschikt over 18 holes, ruime oefenfaciliteiten en een restaurant.

Jaarlijks spelen gemiddeld 599 leden van ANWB Golf een ronde bij Almkreek. Ongeveer 44% speelt een 9 holes ronde en 56% speelt een 18 holes ronde.

Golfpark Almkreek ligt in een typisch Nederlands landschap en telt een 18 holes wedstrijd baan, 9 holes par 3 baan en 14 holes par 3/4 baan om je korte spel te oefenen.

18 Holes wedstrijdbaan

De 18 holes wedstrijdbaan van Golfpark Almkreek is een typisch Nederlandse golfbaan met vergezichten over weilanden, sloten en boerderijen. De baan wordt dan ook gespeeld als een parkbaan. Je komt regelmatig water tegen, waardoor de baan technisch een uitdaging is.

Par-3 / par-4 golfbanen

Naast de 18 holes wedstrijdbaan heeft Golfpark Almkreek een 9 holes par 3 baan, waar je perfect je korte spel kan oefenen, of voor het eerst kennis kan maken met golfen in de baan. Deze baan mag je spelen zonder baanpermissie.

Als je je baanpermissie of handicap al gehaald hebt, kan je spelen op de 14 holes par 3/4 baan. Naast korte holes zijn hier ook een aantal langere holes om de verre slagen te oefenen.

Oefenen & indoor golf

De driving range van Golfpark Almkreek is verlicht en overdekt. Hierdoor kan je ook op een regenachtige dag en 's avonds terecht om je golfspel te oefenen. Daarnaast zijn er uitgebreide oefenfaciliteiten, zoals oefenbunkers en chipping- en puttinggreens.

Daarnaast beschikt Golfpark Almkreek over een indoor golfsimulator. Hier kan je met je vrienden golfspelletjes doen en spelen op de mooiste banen van de wereld. Daarnaast is er een ruime puttinggreen en kan je genieten van een hapje en een drankje. Bij de receptie van de golfbaan kan je informeren naar de mogelijkheden van indoor golf.

Almkreek

Hoekje 7b 0
4286 LN Almkerk
Nederland

Bunker golf almkreek

Plus- en minpunten

  • 18 Holes wedstrijdbaan
  • 9 Holes par 3 baan
  • 14 Holes par 3/4 baan
  • Indoor golf mogelijkheden
  • Gastvrij voor greenfeespelers
  • Gratis parkeren
  • Buitenterras met uitzicht over de baan
  • Niet qualifying in de winter

Faciliteiten

Driving Range (verlicht)

Chipping green (verlicht)

Putting green (verlicht)

Clubs te huur

Trolleys

Buggys

Handicart

Kleedkamer

18 holes

Par 3/4

Gratis parkeren

Golflessen

golfshop

Koude drank

Warme drank

Lunch

Lunch To Go

Borrelhapjes

Diner

Gemiddelde scores ANWB Golf spelers

Bereken je reistijd

Zie hier hoelang je onderweg bent vanaf je huis naar de golfbaan.

Hoekje 7b 0, 4286 LN, Almkerk, Nederland

golfparkalmkreek