Zomerse activiteiten bij Amstelborgh
zomerse Doe mee! activiteiten

Zomerse activiteiten bij Amstelborgh

02 juli - 22 aug 2020, Golfclub Amstelborgh

Er is genoeg golf en gezelligheid bij Amstelborgh! Blijf je deze zomer in Nederland, maar wil je toch even weg? Golfclub Amstelborgh organiseert in de zomervakantie vier landenwedstrijden, waardoor je toch het gevoel krijgt alsof je op vakantie bent! We nemen je mee naar Spanje, Italië, Frankrijk en Amerika! Ga je mee?

Aanmelden kan via golf@borchland.nl.

Meer info; https://www.borchland.nl/vier-je-zomervakantie-bij-amstelborgh/

Franse middag vrijdag 7 augustus

Bonjour! Deze dag beginnen we met een rondje 9 holes om 11 uur, met als tussendoortje een croissantje in de baan. Daarna begint de lunch, met keuze uit een baguette met brie, kaas en tomaat of salami en een glas wijn. Na de lunch kunnen de liefhebbers jeu de boules spelen.

Kosten € 31,-, inclusief 9 holes, baancatering, lunch en een glas wijn.

BBQ'en in Amerika vrijdag 21 augustus

We eindigen de zomervakantie op 21 augustus in Amerika, het land dat bekent staat om cola, burgers en BBQ! We starten met een rondje 9 holes om 16 uur, spelvorm Texas scramble. Dit is een golfspel waarbij er in teams van drie of vier personen gespeeld wordt. Alle spelers slaan iedere hole af, waarna vervolgens met de best gespeelde bal verder wordt gespeeld. On the way een lekkere Amerikaanse snack. Na de wedstrijd wordt de BBQ aangestoken!

Kosten € 45,-, inclusief 9 holes, baancatering, BBQ en een drankje.

Golfclub Amstelborgh

Golfclub Amstelborgh

Eén van onze doelstellingen is om zo veel mogelijk mensen enthousiast te maken én houden voor het golfspel. Voor ons betekent golfen meer dan gewoon een balletje slaan,...

Meer over Golfclub Amstelborgh

Actievoorwaarden

  • Geldig van 02-07-2020 tot 22-08-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume