25% korting op de greenfee!
leden 25% korting

25% korting op de greenfee!

01 sept - 31 okt 2017, Golfbaan Kralingen

Mooie grote bomen, prachtige fairways, snelle greens en vriendelijke mensen om je heen. Dat is golfen op Golfbaan Kralingen. 

Als ANWB Golf lid ontvang je nu ruim 25% korting op een greenfee. Daarbij krijg je een gratis kopje koffie of thee. Bovendien ontvang je een kleine attentie en een kortingsvoucher van € 7,50. Die is geldig voor een greenfee in de maanden oktober tot en met december 2017.

Tarieven Golfbaan Kralingen

  • 18 holes € 35,- i.p.v. € 47,-
  • 9 holes € 28,- i.p.v. € 32,-

De actie loopt tot en met oktober 2017 en is niet geldig in combinatie met andere acties. Laat bij het reserveren weten dat je lid bent van ANWB Golf om aanspraak te maken op deze greenfeekorting.

Golfbaan Kralingen

Golfbaan Kralingen

Golfbaan Kralingen, de laagst gelegen polderbaan van Europa (7 m beneden NAP), maakt landschappelijk gezien deel uit van het Kralingse Bos. Kralingen is een van de...

Meer over Golfbaan Kralingen

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-09-2017 tot 31-10-2017
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume