Zomerdeal
onbeperkt € 179,- spelen

Zomerdeal

01 juli - 31 aug 2020, Openbare Golfclub Dronten

Bij de Openbare Golfclub Dronten speel je in de zomermaanden juli en augustus op zowel werkdagen als in het weekend onbeperkt voor slechts € 179,- p.p. Dat betekent dat je elke dag een rondje 9- of 18-holes kunt lopen en op die manier maximaal geniet van het golfspel.

Of maak gebruik van de speciale greenfeekorting. In de maanden juli en augustus betaal je voor 9-holes slechts € 26,- p.p. en voor 18-holes slechts € 38,- p.p.

Maak gebruik van deze acties door contact op te nemen met Openbare Golfclub Dronten. Stuur een e-mail naar info@openbaregolfclubdronten.nl.

Over Openbare Golfclub Dronten

In 2015 werd Openbare Golfclub Dronten door de bezoekers van Leadingcourses.com uitgeroepen tot 'Beste verborgen parel van Nederland'. Dat is reden genoeg om deze baan te ontdekken. De negen holes liggen in een mooi, bosrijk stukje van de polder. Kenmerkend zijn de glooiende fairways, de grote waterpartij en de prachtige greens die elke golfer overtuigen de uitdagende lus twee keer te spelen. De B-statusbaan heeft één Par-5 hole, zes Par-4 holes en twee Par-3 holes. Openbare Golfclub Dronten ligt op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Lelystad.

Openbare Golfclub Dronten

Openbare Golfclub Dronten

In 2015 werd de golfbaan van Openbare Golfclub Dronten (OGD) verkozen tot mooiste verborgen 9-holes golfbaan van Nederland door de bezoekers van het vermaarde...

Meer over Openbare Golfclub Dronten

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2020 tot 31-08-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume