2=1 greenfee-actie bij de Zaanse Golfclub
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij de Zaanse Golfclub

01 juli - 30 aug 2019, De Zaanse

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Zaanse Golflcub de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken!

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal bij de Zaanse dus geen € 110,- voor twee 18-holes greenfees maar slechts € 55,-. Dit is maar € 27,50 per persoon!

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

 

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting

   18-holes
 Maandag tot en met zondag  € 27,50 p.p.


Geef bij de receptie aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. De actie is geldig tot en met 31 augustus 2019. De Zaanse Golf Club kent geen reservering voor individuele golfers en hanteert een ballenspiraal. Controleer de beschikbaarheid van een speelronde in de baankalender op www.zaansegolfclub.com.

De Zaanse

De Zaanse

Welkom op de baan van de Zaanse Golf Club, een baan die overal zijn verleden toont. De Wijdewormer, de polder waarin de golfbaan ligt, is in 1626 drooggemalen met...

Meer over De Zaanse

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 30-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Alleen geldig voor 18-holes

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume