Greenfee voordeel bij De Zaanse
leden 40% voordeel

Greenfee voordeel bij De Zaanse

04 nov - 31 dec 2019, De Zaanse

De Zaanse Golf Club heeft deze wintermaanden een leuke aanbieding, speciaal voor leden van ANWB Golf. Geniet in de maanden november en december van 40% korting bij aanschaf van twee 18-holes greenfees op een van de mooiste golfbanen van Nederland ! Betaal bij de Zaanse dus geen € 110 voor twee 18-holes greenfees maar slechts € 66. Dit is maar € 33 per persoon! Waar wacht je nog op? Vol = vol!

Greenfee prijs voor minimaal 2 personen inclusief korting:

  • 18-holes / maandag tot en met zondag / € 33 per persoon

Geef bij aankomst bij de receptie aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf).

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. De actie is geldig tot en met 31 december 2019. De Zaanse Golf Club kent geen reservering voor individuele golfers en hanteert een ballenspiraal. Controleer de beschikbaarheid van een speelronde in de baankalender op www.zaansegolfclub.com.

Deze actie is een individuele actie en kan niet samen met een andere actie gebruikt worden. Voor meer informatie ga je naar de website van de Zaanse: www.zaansegolfclub.nl. Voor vragen neem je contact op door een e-mail te sturen naar: sales-events@zaansegolfclub.nl of bel 0299-438199.

 

De Zaanse

De Zaanse

Welkom op de baan van de Zaanse Golf Club, een baan die overal zijn verleden toont. De Wijdewormer, de polder waarin de golfbaan ligt, is in 1626 drooggemalen met...

Meer over De Zaanse

Actievoorwaarden

  • Geldig van 04-11-2019 tot 31-12-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume