Winterclinic
leden 30% korting

Winterclinic "Short game + course management"

28 dec - 27 jan 2018, Princenbosch

Speciaal voor ANWB Golfleden organiseert het Golf Training Center Princenbosch op zaterdagmiddag 27 januari van 13.00 – 15.00 uur de winterclinic: Short game + course management, als voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De normale prijs van een dergelijke clinic is € 42,-. ANWB Golfleden betalen € 30,- dat is een korting van 30%. Let op: Er geldt een minimaal aantal deelnemers van 6 en een maximum van 9.

Programma

  • 12.30 uur Ontvangst met koffie/thee
  • 13.00 uur Aanvang clinic: shortgame+course management
  • 15.00 uur Einde clinic met gezellige nazit

Meld je aan door een e-mail te sturen naar golfschool@princenbosch.nl. Betaling: uiterlijk 25 januari moet het bedrag op rekeningnummer NL64ABNA0595511120 ten name van Golfschool Princenbosch zijn bijgeschreven, onder vermelding van clinic ANWB 27 januari.

Over Golfclub Princenbosch

Onder de rook van Breda ligt de uitdagende 27 holes golfbaan van Princenbosch. Deze baan is ontworpen door landschapsarchitect Alan Rijks. Gevarieerde bos- en heidestroken afgewisseld met strategisch gelegen waterpartijen zorgen voor een optimale beleving van de golfsport, ongeacht het spelniveau. 

 

Princenbosch

Princenbosch

Onder de rook van Breda ligt de uitdagende 27 holes golfbaan van Princenbosch. Deze baan is ontworpen door landschapsarchitect Alan Rijks. Gevarieerde bos- en...

Meer over Princenbosch

Actievoorwaarden

  • Geldig van 28-12-2017 tot 27-01-2018
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume