Wintertijd arrangement vanaf € 35,- p.p.
9-holes € 35,- + daghap

Wintertijd arrangement vanaf € 35,- p.p.

01 feb - 28 feb 2018, Golfpark De Haenen

Geniet van golfen en een winterse daghap bij Golfpark de Haenen. Speel een 9-holes of 18-holes golfronde en geniet na afloop van een winterse daghap.

Actietarief Wintertijdarrangement

 Greenfee 9-holes + winterse daghap € 35,-
 Greenfee 18-holes + winterse daghap € 45,-

 

Voor meer informatie over dit arrangement neem je telefonisch contact op via 076-5783950 of stuur een e-mail naar info@dehaenen.nl.

 

Over Golfpark De Haenen

De Haenen is onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant. Het geaccidenteerde terrein met zijn fraaie doglegs, lastige bunkers en altijd verraderlijke vijvers en poelen is een aantrekkelijke test voor golfers van elk niveau.

 

Golfpark De Haenen

Golfpark De Haenen

De Haenen is onbetwist de meest afwisselende golfbaan van Brabant. Het geaccidenteerde terrein met zijn fraaie doglegs, lastige bunkers en altijd verraderlijke vijvers...

Meer over Golfpark De Haenen

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-02-2018 tot 28-02-2018
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume