ANWB Golf deal bij Golfbaan Westwoud
leden € 58,50 prijs

ANWB Golf deal bij Golfbaan Westwoud

02 juli - 31 juli 2019, Golfbaan Westwoud / Westfriese

Heerlijk een rondje golfen en nagenieten met een daghap? Maak dan gebruik van de ANWB Golf deal bij Golfbaan Westwoud. Je krijgt voor slechts € 58,50 een 18-holes greenfee, driving range ballen, een flesje water voor in de baan en na afloop een heerlijke dagschotel vers bereid door onze chef. Je profiteert daarmee van 10% korting op de reguliere prijs!

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf en gebruik wilt maken van de golf deal. Geldig tot en met 31 juli 2019. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen!

Over Golfbaan Westwoud (Westfriese Golfclub)

Golfbaan Westwoud zit vol karakter. De achttien holes zijn zeer geschikt voor alle soorten spelers. De combinatie van natuur, uitdaging en gastvrijheid maakt heteen ware beleving om op deze baan te spelen.

 

Golfbaan Westwoud / Westfriese

Golfbaan Westwoud / Westfriese

Golfbaan Westwoud is een afwisselende 18 holes golfbaan gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen. De golfbaan is uitdagend met snelle greens. De eerste 9-holes bevinden zich...

Meer over Golfbaan Westwoud / Westfriese

Actievoorwaarden

  • Geldig van 02-07-2019 tot 31-07-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Geldig op maandag t/m zondag

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume