2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Westwoud
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Westwoud

01 juli - 31 aug 2019, Golfbaan Westwoud / Westfriese

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Golfbaan Westwoud de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken!

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal bij de Golfbaan Westwoud voor bijvoorbeeld 18-holes dus geen € 130,- voor twee doordeweekse greenfees maar slechts € 65,-. 

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

 StarttijdVolwassenen
18-Holes tot 16:30 uur € 32,50 p.p. 

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie geldt alleen voor 18-holes en is niet geldig in combinatie met twilighttarief ná 16:30 en andere acties of kortingen!

Golfbaan Westwoud / Westfriese

Golfbaan Westwoud / Westfriese

Golfbaan Westwoud is een afwisselende 18 holes golfbaan gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen. De golfbaan is uitdagend met snelle greens. De eerste 9-holes bevinden zich...

Meer over Golfbaan Westwoud / Westfriese

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Geldig op maandag t/m zondag Niet geldig in combinatie met twilighttarief ná 16:30

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume