2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Weesp
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Weesp

01 juli - 31 aug 2019, Golfbaan Weesp

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een andere golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Golfbaan Weesp de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken!

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal dus geen € 55,- voor twee doordeweekse 18-holes greenfees maar slechts € 27,50. Dat is maar € 13,75 per persoon! Bovendien krijg je 4 A-kwaliteit Top Flight ballen cadeau!

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

 Maandag t/m vrijdag na 18:00 uurWeekend na 15:00 uur
 9-holes € 16,50 € 16,50
18-holes € 27,50 € 27,50

 

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp , 9-holes + verlichte driving range met oefenfaciliteiten Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust...

Meer over Golfbaan Weesp

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Alleen geldig op maandag t/m vrijdag na 18:00 uur en in het weekend vanaf 15:00 uur.
  • Geldig bij boeken van een starttijd voor min. 2 personen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume