2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Waterland-Amsterdam
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Waterland-Amsterdam

01 juli - 31 juli 2019, Golfbaan Waterland-Amsterdam

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Golfbaan Waterland in Amsterdam de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken!

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal dus geen € 84,- voor twee doordeweekse 18-holes greenfees maar slechts € 42,-. Dat is maar € 21,- per persoon!

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

 Maandag t/m vrijdag na 16:00 uurWeekend na 16:00 uur
 9-holes  € 27,50 € 35,-
18-holes € 42,- € 52,-

 

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Golfbaan Waterland-Amsterdam

Golfbaan Waterland-Amsterdam

Waag het ritje over onze slingerende, smalle dijk in Amsterdam-Noors en ervaar hoe een rondje golfen in Amsterdam ook kan zijn. Rustig golfen in Amsterdam…?!...

Meer over Golfbaan Waterland-Amsterdam

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 31-07-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Alleen geldig na 16:00 uur

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume