2=1 greenfee-actie bij Golfcentrum Uithoorn
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golfcentrum Uithoorn

01 juli - 31 aug 2019, Golfcentrum Uithoorn

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Golfcentrum Uithoorn de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken!

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal dus geen € 25,- voor twee greenfees maar slechts € 12,50. Dat is maar € 6,25 per persoon!

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

 maandag t/m zondag
 9-holes  € 12,50

 

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Golfcentrum Uithoorn

Golfcentrum Uithoorn

Bij Golfcentrum Uithoorn is het niet noodzakelijk om een ervaren golfer te zijn om gebruik te maken van de faciliteiten. Wil je het spelletje (beter) leren? Neem dan...

Meer over Golfcentrum Uithoorn

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume