ANWB Golf Twilightarrangement
vanaf € 38,50 p.p.

ANWB Golf Twilightarrangement

02 juli - 31 okt 2019, De Hooge Rotterdamsche

De Hooge Rotterdamsche moet je tenminste één keer in je leven spelen. Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog, wachten 18 of 9 zeer afwisselende holes op je. Dit alles vind je in het prachtige Rotte merengebied aan de noordkant van Rotterdam.

Jouw ronde start en eindigt in de Brasserie van het Clubhuis. Hier word je getrakteerd op een prachtig uitzicht over een aantal holes en de skyline van Rotterdam. Profiteer vandaag nog van het Twilightarrangement.

Bij binnenkomst word je ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. Ook ontvang je een Driving Range muntje om in te slaan. Je speelt tijdens twilighttijden 9 of 18 holes en aansluitend geniet je van een heerlijke dagschotel in de Brasserie of op ons terras.

  • 18 holes voor € 57,50 p.p. van maandag tot en met vrijdag en € 66,- p.p. in het weekend en op feestdagen.
  • 9 holes voor slechts € 38,50 p.p. van maandag tot en met vrijdag of € 43,50 p.p. in het weekend en op feestdagen.

Voor reserveren en informatie over de twilighttijden bel je de receptie (010 - 522 00 52) onder vermelding van ANWB Twilightarrangement. 

De Hooge Rotterdamsche

De Hooge Rotterdamsche

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is een 18 holes golfbaan gelegen in het prachtige Rottemerengebied ten noorden van Rotterdam. De mooie golfbaan is de homecourse van...

Meer over De Hooge Rotterdamsche

Actievoorwaarden

  • Geldig van 02-07-2019 tot 31-10-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Actievoorwaarden: Geldig van 01-04-2019 tot 31-10-2019 Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfeekortingen Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie Vraag voor deze aanbieding naar de Twilighttijden Voor reserveringen bel je met de receptie 010 - 552 00 52 Op vertoon van jouw ANWB/NGF-pas en niet in combinatie met andere kortingen/acties.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume