7% Korting + gratis koffie naar keuze!
7% korting + koffie

7% Korting + gratis koffie naar keuze!

31 mrt - 30 apr 2021, Golfbaan Tespelduyn

Als lid van ANWB Golf krijg je deze maand 7% korting op een greenfee en een gratis kop koffie naar keuze. Geef bij het boeken aan dat je lid bent van ANWB Golf en dat je gebruik wil maken van deze actie.

 ANWB Golf leden in 2020

Hoe speelden leden van ANWB Golf in 2020 op deze golfbaan?

  • 1.200 online scorekaarten ingevoerd 
  • De gemiddelde handicap voor de golfronde was 27,8
  • De gemiddelde handicap na de golfronde was 27,3

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn laat jouw golfhart sneller kloppen. Op slechts een paar minuten afstand van het strand, omgeven door prachtige bloembollenvelden, ligt de unieke en gastvrije 9-holes golfbaan (Par-32) met een lengte van 1825 meter. Geniet bijvoorbeeld van het uitzicht op 23 meter hoogte om vervolgens af te slaan naar de green op zeeniveau. 

Wist je dat Tespelduyn ook een prachtige trouwlocatie biedt? Ontdek het op 18 april 2021 tijdens de Open Top Trouwlocatie.

Golfbaan Tespelduyn

Golfbaan Tespelduyn

Landgoed & Golfbaan Tespelduyn laat jouw golfhart sneller kloppen. Op slechts een paar minuten afstand van het strand, omgeven door prachtige...

Meer over Golfbaan Tespelduyn

Actievoorwaarden

  • Geldig van 31-03-2021 tot 30-04-2021
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume