2=1 greenfee-actie bij Sluispolder
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Sluispolder

09 juli - 31 aug 2019, Golfbaan Sluispolder

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Golfbaan Sluispolder de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken! 

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal dus geen € 120,- voor twee 18-holes greenfees maar slechts € 60,-. Dat is maar € 30,- per persoon!

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

 Zaterdag en zondag
9-holes na 14:00 uur € 35,- o.b.v. 2 personen
18-holes na 14:00 uur € 60,- o.b.v. 2 personen
Par-3 na 14:00 uur € 15,- o.b.v. 2 personen

 

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Golfbaan Sluispolder

Golfbaan Sluispolder

Achter de duinen, tussen Bergen en Alkmaar ligt de schitterende 18-holes baan Sluispolder. Een interessante baan, rijkelijk voorzien van bunkers en waterpartijen, die...

Meer over Golfbaan Sluispolder

Actievoorwaarden

  • Geldig van 09-07-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume