Short Golf is voor iedereen!
3 + 1 gratis

Short Golf is voor iedereen!

01 juli - 31 juli 2020, Het Rijk van Margraten

Short Golf is een leuke activiteit die op Het Rijk van Margraten gespeeld kan worden op een prachtige 9-holes Par 3 baan. Door de “kleine” afstanden, tussen 50 en 80 meter, is het spel geschikt voor iedereen en uitdagend op elk niveau. Voor mensen die nog nooit gegolfd hebben tot gevorderde golfers. Iedereen is van harte welkom!

Iedereen kan Short Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen en kleding waarin je je lekker kunt bewegen. Ballen en clubs leen je van Het Rijk van Margraten en een korte instructie is in de prijs inbegrepen. Kom alleen, met jouw partner of met een groep vrienden, familie of collega’s.  

Actie! Speel met 4 personen Short Golf voor de prijs van 3!

 

Kosten

• Short Golf 9 holes: € 12,50 p.p. (€ 8,50 voor kinderen en studenten)
• Short Golf 18 holes: € 16,50 p.p. (€ 12,50 voor kinderen en studenten)
• Short Golf dagkaart: € 25,- p.p.

Short Golf reserveren

Individuele reserveringen voor Short Golf maak je via de receptie van Het Rijk van Margraten (043-3569999). Wil je met een groep komen? Dan kun je contact opnemen met de afdeling sales. Dit kan via bovenstaand telefoonnummer of sales@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl .

Het Rijk van Margraten

Het Rijk van Margraten

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in...

Meer over Het Rijk van Margraten

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2020 tot 31-07-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume