Rondje Rijk - Speel 4x voor € 125,-!
max 60% voordeel

Rondje Rijk - Speel 4x voor € 125,-!

01 juli - 31 dec 2019, Het Rijk van Margraten

ANWB Golf en Het Rijk Golfbanen continueren in 2019 hun samenwerking als Premium Partners. Om dat te vieren bieden de golfbanen van Het Rijk exclusief aan ANWB Golf leden weer de Greenfee Rond Het Rijk-kaart aan.

Tegen inlevering van de te downloaden voucher kun je bij de recepties van Het Rijk Golfbanen voor slechts € 125,- deze speciale Greenfee Rond Het Rijk-kaart kopen. Met deze kaart speel je op alle vier de golfbanen van Het Rijk, per baan maximaal 1 keer.

Altijd een schitterende omgeving, een uitdagende golfbaan en een ongedwongen sfeer. Wie van golf houdt, houdt van golfen op Het Rijk. Op de prachtige locaties van Het Rijk van Nijmegen, Het Rijk van Nunspeet,  Het Rijk van Margraten en Het Rijk van Sybrook stelt een enthousiast team alles in het werk om je te laten genieten van het beste dat golf te bieden heeft.

Wil je ook 72 holes spelen voor slechts € 125,-? Lever dan deze voucher volledig ingevuld in bij de receptie van een golfbaan van Het Rijk. Alleen jij als ANWB Golf lid ontvangt dan de speciale Greenfee Rond Het Rijk-kaart. Met deze kaart kun je tot en met 31 december 2019 gebruikmaken van bovengenoemde actie.

Download de voucher via de "Meer Informatie" knop!

Het Rijk van Margraten

Het Rijk van Margraten

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in...

Meer over Het Rijk van Margraten

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 31-12-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume