4 Maanden onbeperkt golfen voor € 275,-!
4 maanden € 275,- onbeperkt

4 Maanden onbeperkt golfen voor € 275,-!

30 okt - 28 feb 2018, Het Rijk van Nunspeet

Met het Winterpasse-partout kun je tussen 1 november en 28 februari onbeperkt golfen op Golfbaan Het Rijk van Nunspeet voor slechts €275,-. Vanzelfsprekend mag je altijd een starttijd reserveren. Bovendien is onbeperkt gebruik maken van de oefenfaciliteiten ook inbegrepen en is het recent verbouwde clubhuis de hele winter open. Met een Winterpasse-partout profiteer je 4 maanden lang optimaal van het mooie Het Rijk van Nijmegen.

Het Winterpasse-partout is golfbaan- en persoonsgebonden. Iedere golfer in het bezit van minimaal handicap 54 mag ervan profiteren. De medewerkers van Golfbaan Het Rijk van Nunspeet informeren je graag persoonlijk over de wijze waarop je in de periode van 1 november 2017 t/m 28 februari 2018 starttijden kunt reserveren. De Winterpasse-partout is vanaf nu verkrijgbaar bij de receptie!

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet behoort tot de mooiste golfbanen van de Veluwe. Door de ligging op zandgrond is de golfbaan droog en onder alle weersomstandigheden goed bespeelbaar. Het Rijk van Nunspeet heeft het minste aantal sluitingsdagen van alle golfbanen in de regio. Er zijn ruime speelgelegenheden dankzij de 27-holes. Er zijn zomergreens zolang de omstandigheden het toelaten, ook in de winter. Buggy's zijn toegestaan onder nattere omstandigheden.

Het Rijk van Nunspeet

Het Rijk van Nunspeet

Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. Dankzij haar ligging in dit unieke natuurschoon bepalen vijvertjes en rietkragen,...

Meer over Het Rijk van Nunspeet

Actievoorwaarden

  • Geldig van 30-10-2017 tot 28-02-2018
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume