Teamuitje! Moonlight Golf op de Short Golfbaan
teamuitje € 15,- p.p.

Teamuitje! Moonlight Golf op de Short Golfbaan

31 okt - 28 feb 2018, Het Rijk van Margraten

Ben je op zoek naar een gezellig en sportief team- of familieuitje in de buurt van Maastricht? Ga Moonlight golfen bij het Rijk van Margraten! Een geweldige belevenis voor jong en oud. Werkelijk een prachtig evenement voor families of voor jouw zakelijke relaties. Moonlight is een sprookjesachtige ervaring waar je in het donker de baan gaat golfen. De baan wordt verlicht met kleine lampjes en je speelt met gekleurde lichtgevende ballen! Moonlight Short Golf wordt gespeeld in teamverband en is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan het. Dit uitje is optioneel te combineren met diverse culinaire versnaperingen.

Programma

  • Ontvangst in het clubhuis.
  • Naar de short-golf baan!
  • Texas Scramble 9-holes Short Golf toernooi.

De instructeur maakt de groepjes, deelt de materialen uit en zorgt voor een duidelijke instructie. Daarna gaan jullie zelf aan de slag! Optioneel kun je dit uitje afsluiten met 2 consumpties Hollands assortiment en Hollands stamppottenbuffet.

Prijs

De prijs voor Moonlight Short Golf bedraagt: € 15,00 p.p. of € 32,50 p.p. inclusief 2 consumpties & Hollandse stamppottenbuffet.

Dit arrangement is te boeken vanaf 12 personen. Bij de prijs zijn de lichtgevende ballen, overige lichtgevende materialen, clubs en een korte instructie inbegrepen. Zorg voor sportschoenen of gympen en kleding waarin je je goed kunt bewegen.

Reserveren & Informatie

Voor vragen en/of opmerkingen kun je contact opnemen met 043 – 356 99 99 of een e-mail sturen naar sales@golfbaanhetrijkvanmargraten.nl.

Het Rijk van Margraten

Het Rijk van Margraten

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in...

Meer over Het Rijk van Margraten

Actievoorwaarden

  • Geldig van 31-10-2017 tot 28-02-2018
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Te boeken vanaf 12 personen

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume