2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Molenslag
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Molenslag

01 juli - 31 aug 2019, Golfbaan Molenslag

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Golfbaan Molenslag de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken!

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal dus geen € 50,- voor twee doordeweekse greenfees maar slechts € 25,-. Dit is maar € 12,5 per persoon! 

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

 

18-Holes   Greenfeeprijs

maandag

dinsdag

woensdag tot 18:00 uur

donderdag

vrijdag

zaterdag vanaf 13:00 uur

zondag vanaf 13:00 uur

€ 12,50 p.p.


Aanmelden via de mail: info@molenslag.nl

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Golfbaan Molenslag

Golfbaan Molenslag

Golfbaan Molenslag biedt de golfer alle faciliteiten om ontspannen een bal te slaan en ondertussen te genieten van de flora en fauna. Wij zijn een 9 holes baan (2 par 4...

Meer over Golfbaan Molenslag

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Zondag en zaterdag vanaf 13.00 en woensdag tot 18.00.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume