50% Korting op jaarlidmaatschap
50% korting

50% Korting op jaarlidmaatschap

02 juli - 31 aug 2020, Pitch & Putt Golf Bussloo

Werken aan je korte spel en spelen op een mooie baan bij een gezellige club. In een notendop is dat wat het jaarlidmaatschap bij Pitch&Putt Bussloo inhoudt. Voor net geen tientje per maand speel je onbeperkt bij een van de beste Par-3 golfbanen van Nederland. Met 27 uitdagende holes is deze baan ideaal om je korte spel te verbeteren. Veel golfers gebruiken Pitch&Putt Bussloo als oefenbasis in combinatie met het ANWB Golflidmaatschap voor de handicap registratie op de grote baan en de kortingen!


Je sluit nu een jaarlidmaatschap af voor € 117,50 p.jr. Je profiteert daarmee van 50% korting. Met het jaarlidmaatschap word je lid van een gezellige club. Met meer dan 140 leden worden regelmatige wedstrijden georganiseerd en ontstaan er veel vriendschappen. Bovendien mag je vrienden, familie of een introducé meenemen om een rondje Pitch&Putt te spelen voor maar €10,00 per persoon!

Wil je Pitch & Putt Bussloo een keer ervaren, maak dan een afspraak via 0571 – 26 12 12 en speel een gratis proefrondje ?

Over Pitch&Putt Bussloo

Pitch&Putt Golf Bussloo is volgens de Golfers' Choice Awards 2016 van Leadingcourses de beste par-3 golfbaan van Nederland. De golfbaan heeft 27 verschillende zeer uitdagende holes met waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo. Pitch & Putt Golf Bussloo ontvangt veel golfers uit alle hoeken van het land die hun korte spel willen oefenen.

Pitch & Putt Golf Bussloo

Pitch & Putt Golf Bussloo

Spelen op de beste Par 3 van Nederland! De baan van Bussloo is gelegen op ruim 6 hectare bosrijk en heuvelachtig gebied, waarin op zeer natuurlijke wijze...

Meer over Pitch & Putt Golf Bussloo

Actievoorwaarden

  • Geldig van 02-07-2020 tot 31-08-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Deze actie geldt alleen voor het eerste jaar.
  • Je mag niet eerder lid zijn geweest.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume