2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Kromme Rijn
exclusief 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golfbaan Kromme Rijn

01 juli - 31 aug 2019, Golfbaan Kromme Rijn

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Golfbaan Kromme Rijn de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 10e hole extra leuk te maken!

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal dus geen € 74,- voor twee 9-holes greenfees maar slechts € 37,-. Dit is maar € 18,50 per persoon!

Waar wacht je nog op? Vol = vol! Reserveer snel je starttijd.

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

  • 9-holes / maandag tot en met donderdag + zaterdag na 13:00 uur / € 37,- o.b.v. 2 personen
  • 9-holes / vrijdag en zondag na 17:00 uur / € 37,- o.b.v. 2 personen

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen. Let op, bij Golfbaan Kromme Rijn wordt gespeeld in flights van maximaal 3 personen. 

Golfbaan Kromme Rijn

Golfbaan Kromme Rijn

In het natuurgebied de Brakel ligt aan de Kromme Rijn een prachtige golfbaan met 9 attractieve holes. De baan is in 1998 aangelegd op een terrein van 29 ha. tussen...

Meer over Golfbaan Kromme Rijn

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Alleen geldig maandag t/m donderdag en zaterdagn na 13:00 uur
  • Vrijdag en zondag vanaf 17:00 uur

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume