2=1 greenfee-actie bij Golf de Gulbergen
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golf de Gulbergen

10 juli - 31 aug 2019, Golf de Gulbergen

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Golf de Gulbergen de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken! 

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal dus geen € 110,- voor twee doordeweekse 18-holes greenfees maar slechts € 55,-. Dat is maar € 27,50 per persoon!

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

 Maandag t/m vrijdag
9-holes Sprookjes- en/of Libellebaan vanaf 13:00 uur € 30,- o.b.v. 2 personen
3e en 4e persoon  € 15,- p.p.
18-holes Sprookjes- en/of Libellebaan vanaf 13:00 uur € 55,- o.b.v. 2 personen
3e en 4e persoon € 27,50 p.p.

 

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Golf de Gulbergen

Golf de Gulbergen

Golf de Gulbergen is aangelegd op een berg van reststoffen in een recreatie gebied waar meerdere sporten kunnen worden beoefend, met als hoogtepunt een volwaardige...

Meer over Golf de Gulbergen

Actievoorwaarden

  • Geldig van 10-07-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume