Greenfee voucher cadeau bij Golfbaan Weesp
gratis greenfee voucher

Greenfee voucher cadeau bij Golfbaan Weesp

01 jan - 01 mrt 2021, Golfbaan Weesp

Speel deze winter bij Golfbaan Weesp en profiteer van een aantrekkelijke aanbieding. Als lid van ANWB Golf krijg je namelijk een voucher meer naar huis bij aanschaf van een greenfee. Met die voucher speel je de volgende keer dus gratis! Je speelt dus twee keer en je betaalt voor één keer. 

 

  Prijs 1 persoon Prijs 2 personen
9-holes € 16,- + 1 voucher 9-holes € 32,- + 2 vouchers 9-holes
18-holes € 26,- + 1 voucher 18-holes € 52,- + 2 vouchers 18-holes

 

Over Golfbaan Weesp

De 9-holes par-3 en par 4-baan met 18 verschillende tee boxen en dus 18 verschillende afstanden tussen de circa 100 en 240 meter is verassend leuk, afwisselend en zeker niet eenvouding. Een hoge bomensingel en de waterpartijen vergen een grote accuratesse van de spelers.

Je kunt dus met recht spreken over een golfbaan met karakter en moeilijkheidsgraad. In combinatie met het karakteristieke -en volgens sommigen- zelfs iconische clubhuis maakt het, dat je deze baan moet spelen.

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp

Golfbaan Weesp , 9-holes + verlichte driving range met oefenfaciliteiten Aan het Amsterdam Rijnkanaal, waar het passeren van de grote binnenvaart schepen een lust...

Meer over Golfbaan Weesp

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-01-2021 tot 01-03-2021
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume