Greenfee Asperge arrangement
greenfee asperge deal

Greenfee Asperge arrangement

15 apr - 16 juni 2019, Het Rijk van Margraten

Golfbaan Het Rijk van Margraten trakteert ook dit voorjaar op gratis asperges à la flamande. In de periode van 15 april t/m 16 juni 2017 geniet je gratis van dit verrukkelijke gerecht ter afsluiting van jouw 18-holes golfronde!

Greenfee 18-holes asperge arrangement*:

maandag € 69,50
dinsdag t/m donderdag € 72,50
vrijdag € 75,00
zaterdag en zondag € 81,50
Maak gebruik van deze aanbieding door jouw starttijd te boeken op de website van Het Rijk van Margraten en geniet van 18 uitdagende holes, een sfeervol restaurant en het lekkerste witte goud. Profiteren van dit smakelijke aanbod kan exclusief op Golfbaan Het Rijk van Margraten, alleen bij individuele greenfee-reserveringen van 18-holes en niet in combinatie met andere prijsafspraken of greenfeefreekaarten.

Vanaf 14 dagen voor de gewenste speeldatum reserveer je een starttijd op Het Rijk van Margraten online reserveren of telefonisch via 043-3569999.

 

Het Rijk van Margraten

Het Rijk van Margraten

In het schitterende Zuid-Limburgse heuvellandschap, tussen landerijen, wijngaarden en oude bossen, ligt Golfbaan Het Rijk van Margraten. De 18-holes golfbaan is in...

Meer over Het Rijk van Margraten

Actievoorwaarden

  • Geldig van 15-04-2019 tot 16-06-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume