Maandaanbieding bij Golf4All
vanaf € 24,50 18-holes

Maandaanbieding bij Golf4All

01 juli - 31 juli 2018, Golf4All Harderwijk

ANWB Golf Leden golfen ook deze maand heel voordelig bij Golf4All Harderwijk. Maak gebruik van de aantrekkelijke greenfee acties. Download de voucher om gebruik te maken van deze actie. Bovendien krijg je met deze voucher 10% korting op lunch of diner.

9 holes

18 holes

Alleen greenfee

€ 22,50

€ 34,50

Greenfee na 15:00 uur

 

€ 24,50

Golfen na 18:00 uur, incl. dagplate € 25,00  


De tarieven gelden van maandag t/m vrijdag. In het weekend (za. – zo.) en zonder voucher betaal je een toeslag van € 5,00 per ronde. Let op: Deze prijzen gelden ongeacht de status van de baan.

Over Golf4All Harderwijk

Golf4all Harderwijk ligt aan de rand van Flevoland nabij Harderwijk. Het karakter van de polder is op de golfbaan gekoppeld aan een links-achtige omgeving. In 2011 zijn 6 nieuwe holes, een nieuwe driving-range en een Par-3 recreatiebaan in gebruik genomen.

Maak gebruik van deze actie

Om gebruik te maken van deze actie, maak je gebruik van de kortingsvoucher.  Download en print de voucher. Vul de voucher volledig in. 

Golf4All Harderwijk

Golf4All Harderwijk

Golf4all Harderwijk ligt aan de rand van Flevoland nabij Harderwijk. Het karakter van de polder is op de golfbaan gekoppeld aan een links-achtige omgeving. In 2011 zijn...

Meer over Golf4All Harderwijk

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2018 tot 31-07-2018
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Tarieven zijn geldig van maandag t/m vrijdag
  • In het weekend (za.-zo.) bedraagt de toeslag € 5,- per ronde
  • Gebruik van de kortingsvoucher is verplicht

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume