2=1 greenfee-actie bij Golfclub Dronten
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Golfclub Dronten

01 juli - 31 aug 2019, Openbare Golfclub Dronten

Het is zomer, en de zomer moeten we gebruiken om zoveel mogelijk te golfen! Zin om samen met je partner of vriend(in) voordelig kennis te maken met een nieuwe golfbaan? In de maanden juli en augustus zijn het de 2=1 maanden bij ANWB Golf. ANWB Golf leden krijgen bij o.a. Openbare Golfclub Dronten de tweede greenfee gratis! Met deze aanbiedingen houd je meer budget over om de 19e hole extra leuk te maken!

Geniet deze hele zomer van 50% korting op de mooiste golfbanen van Nederland en omstreken! Betaal dus geen € 85,- voor twee greenfees maar slechts € 42,50. Dit is maar € 21,25 per persoon! 

Waar wacht je nog op? Vol = vol!

Greenfee prijs voor 2 personen inclusief korting:

   Maandag t/m zondag
18-holes € 21,25 p.p.

 

Wil je gebruik maken van deze actie? Je kunt per e-mail  of telefonisch 06-11369626 reserveren.

Geef bij je reservering aan dat je lid bent van ANWB Golf (minimaal één persoon moet lid zijn van ANWB Golf). Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingen.

Openbare Golfclub Dronten

Openbare Golfclub Dronten

In 2015 werd de golfbaan van Openbare Golfclub Dronten (OGD) verkozen tot mooiste verborgen 9-holes golfbaan van Nederland door de bezoekers van het vermaarde...

Meer over Openbare Golfclub Dronten

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-07-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Alleen geldig voor 18-holes.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume