Twilight Daybreak arrangement
tot 20% voordeel

Twilight Daybreak arrangement

27 mrt - 31 mei 2019, Crayestein Golfbaan

Geniet in mei van het Twilight Daybreak arrangement van Crayestein Golf voor maar liefst € 45,- en op Zon & Feestdagen voor maar € 50,-. Je profiteert hiermee van een korting tot 20%. 

Boek een greenfee bij Crayestein Golf en geniet na het spelen van de 18-holes van een heerlijke dagschotel (keuze uit een hoofdgerecht van het maandmenu). Deze actie is alleen geldig wanneer je een greenfee boekt na 15:00 uur. 

Over Crayestein Golf

Aan de rand van de Hollandsche Biesbosch, ten oosten van Dordrecht, ligt de 18 holes golfbaan van Crayestein Golf. In een afwisselend landschap liggen uitdagende holes en uitstekende snelle greens.

Crayestein Golfbaan

Crayestein Golfbaan

Aan de rand van de Hollandsche Biesbosch, ten oosten van Dordrecht, ligt de 18 holes golfbaan van Crayestein Golf. In een afwisselend landschap liggen uitdagende holes...

Meer over Crayestein Golfbaan

Actievoorwaarden

  • Geldig van 27-03-2019 tot 31-05-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume