Speel op Gleneagles
leden 12,5% korting

Speel op Gleneagles

06 jan - 29 feb 2020, Homecourse Indoor Golf Centre

Iedereen die denkt dat er in de winter geen plek is om aangenaam te golfen vergist zich. Homecourse Indoor Golf Centre heeft een kleine dertig golfbanen waar het het hele jaar door mooi weer is. Als ANWB Golflid krijg je 12,5% korting op de uurprijs van een golfsimulator. ’s Avonds en in het weekend betaal je € 28,- per uur. Op weekdagen ’s middags slechts € 24,50 per uur. Laat het winterseizoen maar beginnen.

Over Homecourse Indoor Golf Centre Utrecht

Indoor golf bij Homecourse wordt gespeeld op computer simulatoren. Met jouw eigen clubs, golfschoenen, golfhandschoen en je eigen golfbal, (zolang hij wit is), speel je indoor op beroemde golfbanen. 

Je speelt de bal vanaf een sensorbord die, vlak voordat de bal geraakt wordt, zoveel mogelijk informatie verzameld van jouw clubblad. Staat het clubblad open of dicht, is het een inside out of outside in swing, clubhoofd snelheid, alles wordt gemeten.

Hierna is je bal aan de beurt. Balsnelheid, richting, hoogte van je bal ten opzichte van de grond, side spin en backspin worden gemeten. Op basis van al deze data maakt de computer razendsnel een berekening. Deze berekening stelt de computer in staat ons te laten zien wat de bal in het echt zou doen. De projectie laat vervolgens wat er gebeurt.

Homecourse beschikt over zes ‘state of the art’ simulatoren die u een complete golfervaring zullen geven. Elke golfsimulator biedt de mogelijkheid om 27 verschillende en wereldberoemde golfbanen te lopen.

Elke simulator is uitgerust met meerdere high speed camera’s die elke beweging registreren en realistisch weergeven op het scherm. De full HD beamers zorgen voor een haarscherp beeld. Na elke slag krijg je een volledige swinganalyse, die je op weg kan helpen om jouw golfspel te verbeteren. Je hebt de keuze om op een driving range te oefenen of een volledige golfcourse te lopen.  

Keuze uit o.a. de volgende golfbanen

Aviara Golf club
Banff Springs Golf Course
Barton Creek
Bountiful Ridge Golf Course
Cabo del Sol Ocean Course
Gleneagles Golf Club
Hokulia Club
Kuneticka Golf Resort
Loch Lomond Golf Club
Oslo Golfklubb
Panther Lake Course
Ocean Par 3 Course
Pelican Hill Golf Club
Pinehurst no. 8
Pine Canyon Club
National Links
Sanctuary Golf Course
Stone Canyon Golf Club
Taghazout Golf Course
Thanksgiving Point Golf Course
The Belfry
Troon North Golf Club
Wade Hampton Golf Course
Whistler Golf Club
Wolf Peak par 3 Course

Homecourse Indoor Golf Centre

Homecourse Indoor Golf Centre

Homecourse Indoor Golf Centre in Utrecht heeft in oktober 2018 haar deuren geopend. Je kunt spelen op zes high-end golfsimulatoren, met de keuze uit 58 wereldberoemde...

Meer over Homecourse Indoor Golf Centre

Actievoorwaarden

  • Geldig van 06-01-2020 tot 29-02-2020
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume