Flight van ANWB Golf (Haarlemmermeersche)
nu met 20% korting

Flight van ANWB Golf (Haarlemmermeersche)

02 juli - 31 juli 2019, Haarlemmermeersche Golfclub

Speel mee met de 'Flight van ANWB Golf' bij de Haarlemmermeersche Golfclub. Schrijf je in voor deze flight en speel de komende weken op zaterdag of zondag bij de Haarlemmermeersche Golfclub.

ANWB Golf heeft voor de komende weken op zaterdag en zondag 1 flight gereserveerd voor leden van ANWB Golf. Schrijf je in voor de 'Flight van ANWB Golf' en speel de Haarlemmermeersche op prime-time met 20% korting. Schrijf je in voor deze activiteit en speel mee. Afhankelijk van de andere inschrijvingen kan het zijn dat je met 1 of met 4 personen bent. Uiteraard kan je ook met je vrienden de hele flight boeken.

Flights uitverkocht? Er komen iedere week nieuwe starttijden bij. 

Zaterdag 29-6-2019; Starttijd om 10.10 uur
Zondag 30-06-2019; Starttijd om 10.20 uur

De 27-holes wedstrijdbaan, met de lussen Cruquius, Leeghwater en Lynden, vernoemd naar de historische gemalen, is een uitdaging voor golfers van alle niveaus waarbij speelkwaliteit en uitdaging de pijlers van de Haarlemmermeersche Golfclub zijn.

Met jouw ANWB Golf lidmaatschap ontvang je 20% korting op het greenfeetarief! Bel onze ledenservice via 023 75 05 244 als je hiervan gebruik wil maken.

Let op! Er geldt in het weekend een maximale handicap van 28.

Haarlemmermeersche Golfclub

Haarlemmermeersche Golfclub

Deze afwisselende baan ligt in het gebied tussen de Ringvaart, het Floriade-terrein en het Meerbos. Een deel van de 27 holes loopt door een typisch Hollands landschap,...

Meer over Haarlemmermeersche Golfclub

Actievoorwaarden

  • Geldig van 02-07-2019 tot 31-07-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Er geldt een maximale handicap van 28
  • Bedrag wordt automatisch geïncasseerd (ook bij no-show)

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume