ANWB Golfarrangement
vanaf € 80,- p.p.

ANWB Golfarrangement

02 juli - 31 dec 2019, De Hooge Rotterdamsche

Profiteer van het speciale ANWB Golfarrangement

Bij binnenkomst word je ontvangen met iets lekkers bij een heerlijk kopje koffie/thee. Sla lekker in op de driving range (muntje inclusief). Hierna speel je 18-holes. Na de golfronde krijg je in de Brasserie een drankje van het huis met bittergarnituur en aansluitend geniet je van een heerlijk 2-gangenmenu.

Voor slechts € 80,- p.p. op werkdagen en € 90,- in het weekend en op feestdagen.

Je kunt 7 dagen van tevoren reserveren bij de receptie via 010 - 522 00 52 onder vermelding van actie ANWB Golfarrangement.

Over De Hooge Rotterdamsche

De Hooge Rotterdamsche moet je tenminste één keer in je leven spelen. Gelegen op een heuvelrug van circa 25 meter hoog, wachten 18 zeer afwisselende holes op je. Dit alles in het prachtige Rotte merengebied aan de noordkant van Rotterdam.

Jouw ronde start en eindigt in de Brasserie van het Clubhuis. Hier word je getrakteerd op een prachtig uitzicht over een aantal holes en de skyline van Rotterdam.

De Hooge Rotterdamsche

De Hooge Rotterdamsche

Golfbaan De Hooge Rotterdamsche is een 18 holes golfbaan gelegen in het prachtige Rottemerengebied ten noorden van Rotterdam. De mooie golfbaan is de homecourse van...

Meer over De Hooge Rotterdamsche

Actievoorwaarden

  • Geldig van 02-07-2019 tot 31-12-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Voor reserveringen bel je met de receptie 010 - 552 00 52. Op vertoon van jouw ANWB/NGF-pas en niet in combinatie met andere kortingen/acties.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume