2e greenfee gratis bij Hoog Vaals
2e greenfee gratis

2e greenfee gratis bij Hoog Vaals

01 mei - 31 aug 2019, Golfbaan Hoog Vaals

Speciaal voor ANWB Golf leden heeft Golfbaan Hoog Vaals een mooie actie. Ontvang tot eind mei de 2e greenfee gratis!

Golfbaan Hoog Vaals

Bij Golfbaan Hoog Vaals zijn zowel beginnende als gevorderde golfers van harte welkom. Geniet op een prachtige golfbaan op één van de mooiste plekken in Nederland. In het clubhuis wissel je onder het genot van een drankje en uiteraard de echte Limburgse gezelligheid alle opgedane ervaringen uit met andere golfers.

 

Maak gebruik van deze actie

Maak gebruik van deze '2e greenfee gratis' actie door contact op te nemen met Landal Hoog Vaals. Dat kan telefonisch, via +31(0)43 306 83 45 of per e-mail via golfbaan.hoogvaals@landal.com. Meer informatie over deze baan vind je op de website van Landal.

Golfbaan Hoog Vaals

Golfbaan Hoog Vaals

Golfbaan Hoog Vaals ligt op een steenworp afstand van het drielandenpunt, in het Zuid-Limburgse landschap. De 9-holes par 3 baan is een ideale uitdaging voor iedere...

Meer over Golfbaan Hoog Vaals

Actievoorwaarden

  • Geldig van 01-05-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Geef bij het boeken aan dat je lid bent van ANWB Golf en Geef bij het boeken aan dat je gebruik wil maken van de 2019 greenfee actie.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume