2=1 greenfee-actie  bij Hoog Vaals
leden 50% korting

2=1 greenfee-actie bij Hoog Vaals

30 juni - 31 aug 2019, Golfbaan Hoog Vaals

Met jouw ANWB Golf lidmaatschap speel je dit golfseizoen met 2 personen voor de prijs van 1! Je speelt doordeweeks 9-holes met 2 personen al vanaf € 7,75 p.p. De lengte van de holes varieert van zo'n 80 meter tot 150 meter. Je loopt 9-holes in 1,5 tot 2 uur tijd. Deze actie is niet geldig in het weekend.

Heb je al zin om te spelen? Een starttijd reserveren is niet nodig, je kunt vrijwel altijd direct spelen. Controleer wel vooraf de wedstrijdkalender of neem telefonisch contact op met Golfclub Hoog Vaals: 043-3068345 . 

Golfbaan Hoog Vaals

Bij Golfbaan Hoog Vaals zijn zowel beginnende als gevorderde golfers van harte welkom. Geniet op een prachtige golfbaan op één van de mooiste plekken in Nederland. In het clubhuis wissel je onder het genot van een drankje en uiteraard de echte Limburgse gezelligheid alle opgedane ervaringen uit met andere golfers. 

Golfbaan Hoog Vaals

Golfbaan Hoog Vaals

Golfbaan Hoog Vaals ligt op een steenworp afstand van het drielandenpunt, in het Zuid-Limburgse landschap. De 9-holes par 3 baan is een ideale uitdaging voor iedere...

Meer over Golfbaan Hoog Vaals

Actievoorwaarden

  • Geldig van 30-06-2019 tot 31-08-2019
  • Niet in combinatie met andere acties of ANWB greenfee kortingen
  • Geef bij je reservering aan dat je ANWB Golf lid bent en gebruik wil maken van de actie
  • Niet geldig in het weekend.

Je wordt doorverwezen naar onze partner Jumbo Golf.

appjecalendarchevron-downchevron-leftchevron-rightclosefacebookfast-backwardfast-forwardgoogle-plusiconinstagramlistlisten-livemailmicrophoneplayplaylistsearchtwitterwatch-liveyoutubeicon-captions-off icon-captions-on icon-enter-fullscreen icon-exit-fullscreen icon-fast-forward icon-muted icon-pause icon-play icon-restart icon-rewind icon-volume